Yardım Bildirim Çubuğu Kararması

• Konbuyu başlatan ruhu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 43
  • Görüntüleme 7K

ruhu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruhş
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
1
Herkese iyi geceler Mi5 telefonumda bugün ilginç bir şekilde bildirim çubuğunda fotoğrafta ki gibi bir kararma oldu nedendir acaba?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgurdogru

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür Doğru
Cihazım
mi5
Konular
1
Beyler çözüm fabrika ayarlarına dönmek yaklaşık 3 ay önce başıma gelmişti.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fabrika ayarlarına döndüm ama gene aynısı oldu bende.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Sadi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadi
Cihazım
Mi Max /32gb
Konular
26
Bende düzelmişti fabrika ayarlarına dönünce

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Benim geçici bulduğum çözüm şöyle;

Ayarlar/Bildirimler & Durum Çubuğu/Bildirimler & Geçiş Ekranı Düzeni/Ayrı

Ardından yine birleşik yapıyorum. Kararmış çubuk düzeliyor. Kalıcı bir çözümü olsa keşke. Çok sinir bozucu bir durum...

Oyla:

bjkahmet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
2
ne kadar alakası var bilmiyorum ama miui yabancı forumunda şöyle bi çözümü var.
detikcom adlı uygulamayı yükleyip ayarlar kısmında en üstte "Mode Malam" kısmı "Non-Aktif" seçili olacak.

uygulama Endonezya kökenli forum-haber uygulaması tarzı bişey sanırım.ben kurduktan sonra tekrar aynı sorunla karşılaşmadım.

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
detikcom adlı uygulamayı yükleyip ayarlar kısmında en üstte "Mode Malam" kısmı "Non-Aktif" seçili olacak.

uygulama Endonezya kökenli forum-haber uygulaması tarzı bişey sanırım.ben kurduktan sonra tekrar aynı sorunla karşılaşmadım.

İnanılır gibi değil. Bende de ise yaradı. Bu uygulama arka planda şarj götürmüyorsa bence telefonda kurulu kalabilir :)
[doublepost=1512567065,1512567036][/doublepost]

İnanılır gibi değil. Bende de ise yaradı. Bu uygulama arka planda şarj götürmüyorsa bence telefonda kurulu kalabilir :)

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Miui 8 den bu yana beri gelen bir bug daha sonraki sürümlerde düzeltilmesini ümit ediyoruz.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Çok ilginç bir durum hocam. Çeşitli denemeler yapilmali o zaman programda. Örneğin arka planda çalışma ve acilista otomatik baslamasi gibi özellikler deaktif edilince de sorun yaşanmıyorsa, bende cihaza kurabilirim sorun yasarsam eğer diye :)

Oyla:

Didaskalia

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın ancak, ben bunca yıllık android hayatımda bu kadar saçma olup da işe yarayan bir çözüm yolu daha görmedim. :D

Bootloader kilidini açıp rom yüklemeye başladığımdan beri bu sorunla boğuşup durdum. Miui pro ile başladı. Sonrasında da epic, mi globe, multi derken en son da global kararlıyı kurdum ama bunda da aynı sorun vardı. Bu çözümü bizimle paylaştığın için ne kadar teşekkür etsem azdır hocam. Şimdi bu uygulamanın olayını çözüp uygulamasız nasıl kalıcı çözüme ulaşırız buna kafa yormalı.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorumclap~~clap~~
[doublepost=1516203311,1516201270][/doublepost]Detikcom uygulamasının mantığını anlayınca sorunu tamamen çözdüm.

Sorun, telefonunuzda kullandığınız uygulamaların gece modundan kaynaklanıyor. Ben twitter ve ekşi sözlük uygulamalarını gece modunda kullanıyordum. Gece modunu kapatınca düzeliyor.

Oyla:

bjkahmet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
2
Tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın ancak, ben bunca yıllık android hayatımda bu kadar saçma olup da işe yarayan bir çözüm yolu daha görmedim. :D

Bootloader kilidini açıp rom yüklemeye başladığımdan beri bu sorunla boğuşup durdum. Miui pro ile başladı. Sonrasında da epic, mi globe, multi derken en son da global kararlıyı kurdum ama bunda da aynı sorun vardı. Bu çözümü bizimle paylaştığın için ne kadar teşekkür etsem azdır hocam. Şimdi bu uygulamanın olayını çözüp uygulamasız nasıl kalıcı çözüme ulaşırız buna kafa yormalı.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorumclap~~clap~~
[doublepost=1516203311,1516201270][/doublepost]Detikcom uygulamasının mantığını anlayınca sorunu tamamen çözdüm.

Sorun, telefonunuzda kullandığınız uygulamaların gece modundan kaynaklanıyor. Ben twitter ve ekşi sözlük uygulamalarını gece modunda kullanıyordum. Gece modunu kapatınca düzeliyor.

ne demek estağfurullah rica ederim :) çok ufak ama çok gıcık edici bi sorun. telefonumu da seviyorum. bu yüzden soğumam ama insanı yine de bi sinir etmiyor değil.

dediğinizi deneyip tekrar bakacağım. iki uygulama da bende mevcut ikisi de dediğiniz gibi gece modunda.
sırf bu yüzden telefon böyle kafayı yiyorsa çok ayıp ama cidden :)

Oyla:
Üst Alt