Bildirim Baloncukları

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Merhaba. Derdime daha uygun bir başlık bulamadım. Daha önce de sordum ama arada kaynadı. Belki bir bilen vardır umuduyla konu açıyorum. Almış olduğum ekran görüntüsünde gmail'de okunmamış 2 adet mail var ancak çıkan bildirim baloncuğunda gözüken 1. Aynı durum whatsapp'ta ve diğer uygulamalarda da söz konusu. Whatsapp'ta 1 yazıyor. Giriyorum bakıyorum. 2-3 ayrı kişiden 30-35 mesaj gelmiş. Bu durumda bildirim baloncuklarının hiç bir artı durumu bulunmuyor. Ayarları vs kurcaladım ancak denk gelemedim. IOS'ta böyle bir sorun bulunmamakta. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Örneğin ben şöyle bir ekran nasıl görebilirim?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
telefonu güç bela eski haline getirdim. tüm uygulamalarım, uygulama şifreleri, masaüstü düzeni vs gitmiş durumda tabi. ve işin en can sıkıcı noktası whatsapp'ta falan mesaj geldiğinde hâlâ 1 çıkıyor :D

Oyla:

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
konuyu hortlatayım tekrar. arayüze gömülü gelen sms uygulamasında 2'leri, 3'leri görebiliyorum sms geldikçe ama bu devirde artık sms kullanan mı kaldı?

whatsapp'ta onlarca mesaj olsa da hâlâ 1. :yorumsuz:

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Bu sıkıntı hala devam etmekte. Çözümü yok mu? Sohbet uygulamaları, mail uygulaması gibi uygulamalar 1 bildirim gösteriyor hep.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu sıkıntı hala devam etmekte. Çözümü yok mu? Sohbet uygulamaları, mail uygulaması gibi uygulamalar 1 bildirim gösteriyor hep.
WhatsApp uygulamasındaki sorun WhatsApp 'tan kaynaklanıyor. Dün paylaşılmıştı.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yuhuju

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Meizu Mx5
Konular
6
Bence bu çok saçma bi durum bari 1 yerine ünlem işareti koysalardı da en azından beklenti içine girmezdi insanlar, inş. yeni sürümlerde düzelir diyelim

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
WhatsApp uygulamasındaki sorun WhatsApp 'tan kaynaklanıyor. Dün paylaşılmıştı.

Hocam bahsettiğim olay tam da bu arkadaşın başlığında anlattığı gibi.. Hadi wsap böyle, ki diğer konuda bir arkadaşın wsap ikonunda 2 rakamanı gördüm 1 yerine ilk kez. Çok ilginç! Wsap dışında; gmail ve viber,skype vb. gibi sohbet uygulamaları da aynı. Bildirim ne kadar olursa olsun "1" olarak ifade ediyor. Bence wsap ile ilgisi yok gibi pek. İphone menüleri gibi neden olamıyor, olay bu. yani yazılımsal olarak cok mu zor bu sıkıntıya bi çözüm geliştirmeleri miui'nun? Halledilemez mi yani. Bi çok insan için bi sorun addediyor zira bu, ben de dahil.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam bahsettiğim olay tam da bu arkadaşın başlığında anlattığı gibi.. Hadi wsap böyle, ki diğer konuda bir arkadaşın wsap ikonunda 2 rakamanı gördüm 1 yerine ilk kez. Çok ilginç! Wsap dışında; gmail ve viber,skype vb. gibi sohbet uygulamaları da aynı. Bildirim ne kadar olursa olsun "1" olarak ifade ediyor. Bence wsap ile ilgisi yok gibi pek. İphone menüleri gibi neden olamıyor, olay bu. yani yazılımsal olarak cok mu zor bu sıkıntıya bi çözüm geliştirmeleri miui'nun? Halledilemez mi yani. Bi çok insan için bi sorun addediyor zira bu, ben de dahil.
Dün bug raporu veren arkadaşa eğer koyduğu resme bakılırsa ihtar gelmişti. Bu sorun daha önce birçok kez bildirildi ve sorun Miui'den değil WhatsApp 'tan kaynaklanıyor, önceki bildirilen konulara bakmadan konu açmayın diyordu.
Yani ortada iki raket ile bir tenis topu var. Ancak bizim yapacağımız birşey yok. Bunun Whatsapp' a da bildirilmesi gerekiyor.

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Dün bug raporu veren arkadaşa eğer koyduğu resme bakılırsa ihtar gelmişti. Bu sorun daha önce birçok kez bildirildi ve sorun Miui'den değil WhatsApp 'tan kaynaklanıyor, önceki bildirilen konulara bakmadan konu açmayın diyordu.
Yani ortada iki raket ile bir tenis topu var. Ancak bizim yapacağımız birşey yok. Bunun Whatsapp' a da bildirilmesi gerekiyor.

Gmail, viber, skype gibi uygulamarda da durum aynı.

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Arkadaşlar bu durumun android versiyonlarla alakası olabilir mi? Cihazlarda farklılık gösteriyor galiba. Ondan soruyorum tekrar bu konuyu gündeme getirerek..

Android Version

Mi4s : Marshmallow, 6.0.1
Mi4c : Lollipop, 5.1.1
Mi4i : Lollipop, 5.0.1
Mi4 : Kitkat, Upgradable To MM

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar bu durumun android versiyonlarla alakası olabilir mi? Cihazlarda farklılık gösteriyor galiba. Ondan soruyorum tekrar bu konuyu gündeme getirerek..

Android Version

Mi4s : Marshmallow, 6.0.1
Mi4c : Lollipop, 5.1.1
Mi4i : Lollipop, 5.0.1
Mi4 : Kitkat, Upgradable To MM
Mi4 Marshmallow'da da aynı durum devam ediyor maalesef.

Oyla:
Üst Alt