- Adım
- ㅤ
- Cihazım
- ㅤ
- Konular
- 188
Eu yu yükleyince zaten kalıcı olacaktırTwrpnin kalıcı olmasını istemiyorum. O yüzden magiske gerek yok değil mi hocam?
Eu yu yükleyince zaten kalıcı olacaktırTwrpnin kalıcı olmasını istemiyorum. O yüzden magiske gerek yok değil mi hocam?
Yüklemezseniz olmaz.Twrpnin kalıcı olmasını istemiyorum. O yüzden magiske gerek yok değil mi hocam?
Tüm sorularımi detaylı şekilde yanıtladiniz çok teşekkür ediyorum. Son olarak magisk dosyasının indirme linkini de verebilirseniz çok mutlu olurum. Tekrardan teşekkür ederim hocamYüklemezseniz olmaz.
Ne var ki bl. kilidi açık bir cihazda magisk yüklü olmaması bir ayağı eksik sacayağı gibidir. Zira Root bir çok uygulamayı kullanmanıza imkan sağlar. Gcam, adaway, titanium backup vs..
Tercih yine de şahsidir...
Buyrun hocamTüm sorularımi detaylı şekilde yanıtladiniz çok teşekkür ediyorum. Son olarak magisk dosyasının indirme linkini de verebilirseniz çok mutlu olurum. Tekrardan teşekkür ederim hocam
Rica ederim. Buyrun diyeceğim de XiaoMiu hocam bir önceki mesajda linkini vermiş zaten. Bana da güle güle kullanın demek kalıyor.Tüm sorularımi detaylı şekilde yanıtladiniz çok teşekkür ediyorum. Son olarak magisk dosyasının indirme linkini de verebilirseniz çok mutlu olurum. Tekrardan teşekkür ederim hocam
Anladım hocam titanium backup ile full yedek alayım ozmanGreeshan rom konusuna hakim değilim. Yalnız bildiğim miui tabanlı farklı romlar arasında 4 wipe yaparak geçiş yapabilirsiniz. Tabii önce full yedek almanız lazım. Titanium backup bu konuda faydalı bir uygulamadır ve romu kurduktan sonra aldığınız uygulama yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz.
Anladım hocam titanium backup ile full yedek alayım ozman
EU Beta nin linki varmı acaba atsanız bana
Pardon hocam ama forumdakilerin yaptığını siz de yapın. Biraz çaba gösterin. Google amcaya xiaomi eu yazdığınızda resmi indirme linki karşınıza çıkacak zaten.EU Beta nin linki varmı acaba atsanız bana
Bende yok kardeşim Google yada burda varsa bakabilirsin demen yeterliydi saol yinedePardon hocam ama forumdakilerin yaptığını siz de yapın. Biraz çaba gösterin. Google amcaya xiaomi eu yazdığınızda resmi indirme linki karşınıza çıkacak zaten.
İyi forumlar...