Gelirse de, yükseltmeni tavsiye etmem... Özellikle batarya performansı olumsuz etkilenir...Mi Mix 2'ye Miui 11 gelecek mi ?
Bunu zaman gösterecek hocamGelirse de, yükseltmeni tavsiye etmem... Özellikle batarya performansı olumsuz etkilenir...
Geçilen zaman gösterdiği için naçizane tavsiyem bu yönde... Sürüm (Android veya Miui) yükseltip de, özellikle batarya performansı stabil kalan telefon modeli yok gibi...Bunu zaman gösterecek hocam
Gelirse de, yükseltmeni tavsiye etmem... Özellikle batarya performansı olumsuz etkilenir...
Galiba ben bir telefon modeli biliyorum hocam. Arada bir teklese de batarya performansı stabil kalan, hatta bazen üstüne bile çıkan bir model.. . Adı da Sagit..Geçilen zaman gösterdiği için naçizane tavsiyem bu yönde... Sürüm (Android veya Miui) yükseltip de, özellikle batarya performansı stabil kalan telefon modeli yok gibi...
Kral SagitGaliba ben bir telefon modeli biliyorum hocam. Arada bir teklese de batarya performansı stabil kalan, hatta bazen üstüne bile çıkan bir model.. . Adı da Sagit..
Yani bildiğimiz Mi6...
Ne mutlu size...Galiba ben bir telefon modeli biliyorum hocam. Arada bir teklese de batarya performansı stabil kalan, hatta bazen üstüne bile çıkan bir model.. . Adı da Sagit..
Yani bildiğimiz Mi6...
Benim konuyu almışsınız ama o bataryadan donanımsal değişince düzeldiNe mutlu size...
Fakat Sagit emmi ile mutluluğun formülünü bulamayanlar da yok değil...
Sohbet - şarj problemi
Diğer - Mi6 pil sorunu
Yardım - Mi 6 çaresiz bıraktıran ısınma + şarj sorunu
Yardım - Şarj sorunu
Yardım - Güncelleme sonrası sarj sorunu