- Adım
- 1
- Cihazım
- mi 5 prime
- Konular
- 1
Bunu nasıl anlarızCihaz uyku moduna geçmiyor olabilir mi?
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu nasıl anlarızCihaz uyku moduna geçmiyor olabilir mi?
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
prizden %100 ken çıkarıyorum gece yatarken wifi ve mobil veri kapalı sabah 80 civarı kalıyor bende de
Denedim ama bende bı değişiklik olmadiçözümünü buldum çok şükür .....pili tamamen bitirin ve 5 defa açmaya çalışın cihazı pil göstergesi gelip gidecek sonra kapalı bir şekilde cihazı şarja takın dolunca cihazı açın düzeleceğini göreceksiniz ...yüzde 97 olunca yine şarja takıp yüzde yüz yapın hayırlı olsun...bizzat tarafımdan denenmiştir....
Çok da normal olmayan bir durum söz konusu, madem her şeyi denediniz, arka planda çalışmayan bir şey olmadığına eminseniz, servis yolu görünüyorCihazim mi5s ve bu sorun bendede bas kaldirdi/ gece 100 telefonu kapatip uyuyorum sabah 40 oluyor actigimda/ Kalibrasyon yaptim, hard reset yaptim, uygulamalarimi sildim, her bi sey denedim olmuyor. Sorunu cozmeyi basaran varsa bizede desin.
Telefonu daha 6 aydir kullaniyorum. Sorun aniden bas kaldirdi. Galiba servis yolu gozukuyor.Çok da normal olmayan bir durum söz konusu, madem her şeyi denediniz, arka planda çalışmayan bir şey olmadığına eminseniz, servis yolu görünüyor
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk