Bekleme modunda çok şarj tüketmesi

• Konbuyu başlatan Risus
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 28
  • Görüntüleme 16K

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Li-poly bataryaların tamamen deşarj edilmesi iyi değil diyorlar. Açıklık getirebilecek varsa anlatsın okuyalım :D biri diyor bitirme sen diyon tamamen bitir duzeliyor ne yapmak lazım şimdi :D bende bir sorun yok ama ilerde olursa diye öğrenmek iyidir.

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Bu islemi 1 kereye mahsus yapicaginiz yonunde benim vermis oldugum bilgi, bende surekli yapmanizi tavsiye etmiyorum yanlis anlasilmasin :)

arconim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arconim
Cihazım
Mi5
Konular
2
Bir de bunu deneyelim sağolun hocam.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Maalesef böyle bir şeyin olması mümkün. Bende de bir anda böyle bir problem başladı. Her Rom'u denedim çözüm olmadı. gece sabaha kadar %30-40 civarında azalma dahi oluyor yerine göre. abartı olmasın maksimum 1.5-2 saat ekran süresi alıyorumdur bu problem baş gösterdiğinden beri.
Ben normal şartlarda mümkün değil dedim. Sanırım "Normal Şartlar" gözünüzden kaçtı. :D
Anormal durumlarda herşey mümkündür.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Arkadaşta da böyle bir sorun vardı. Çok rom denedi. En son Miflash tool ile rom yüklemiş düzelmisti *_*

zimilanga

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
ben de bugün itibariyle cihazın şarjının .%100 olması için 4,5-5 saat beklemek zorunda kaldım cihaz yavaş şarj olmaya başladı nedeni nedir anlamadum. bugün cumartesi, cuma günleri güncellemeler geliyormuş ondan dolayımıdır acaba

arconim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arconim
Cihazım
Mi5
Konular
2
Ben normal şartlarda mümkün değil dedim. Sanırım "Normal Şartlar" gözünüzden kaçtı. :D
Anormal durumlarda herşey mümkündür.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık derdimin çaresizliğinden gözüm bir şey görmüyor hocam :) Normal olmadığı kesin. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok ama.

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
Bir aydır mi 5 prime kullanıyorum. Telefonun sarji genel anlamda iyi diyebilirim.ama Telefon beklemede cok sarj götürüyo.geceden sabaha %12 düşüş oluyor.ilk 8.2.2 global rom vardi belki düzelir umuduyla eu roma geçtim durumdeğişmedi.şimdide şarji en iyi giden rom denilen lineage os rom kullanıyorum.beklemede düşüş yine hızlı bir türlü bunun önüne geçemedim.bu gün telefonla cok oynamadim akşam oldu ekran süresi 42 dk. Şarj %49 .şarjin coğunu beklemedeyemiş.arka planda calisan uygulama olabilirdiyebilirsiniz.arka planda calisan uygulamalari uyku muduna alan programlarda kullandim ama sonuç değişmedi.mi 9 u bekliyorum ama onunda derdime derman olacağını zannetmiyorum.bu konuda ne yapabilirim baska önerisi olan varmi

alidursun2322

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
mi 5 prime
Konular
1
Konuyu hortlatmiş gibi oldum ama bunca zamandir belki halletmişsinizdir diye düşünüyorun

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bir aydır mi 5 prime kullanıyorum. Telefonun sarji genel anlamda iyi diyebilirim.ama Telefon beklemede cok sarj götürüyo.geceden sabaha %12 düşüş oluyor.ilk 8.2.2 global rom vardi belki düzelir umuduyla eu roma geçtim durumdeğişmedi.şimdide şarji en iyi giden rom denilen lineage os rom kullanıyorum.beklemede düşüş yine hızlı bir türlü bunun önüne geçemedim.bu gün telefonla cok oynamadim akşam oldu ekran süresi 42 dk. Şarj %49 .şarjin coğunu beklemedeyemiş.arka planda calisan uygulama olabilirdiyebilirsiniz.arka planda calisan uygulamalari uyku muduna alan programlarda kullandim ama sonuç değişmedi.mi 9 u bekliyorum ama onunda derdime derman olacağını zannetmiyorum.bu konuda ne yapabilirim baska önerisi olan varmi
Cihaz uyku moduna geçmiyor olabilir mi?

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt