Ü
Üye silindi 278685
Guest
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 12.0.4 ( Batarya ölmese 13 kullanıcaktım )
- Telefon Modeli
- POCO X3 PRO VAYU
- Bootloader Kilidi
- Açık
Telefonum x3 pro ve batarya sağlığını termux üzerinden kontrol ettiğimde telefon 5220mah olarak gözüküyor ve sağlığı göremiyorum . Miui 13 te 4 saat ekran süresi alırken miui 12.5 gibi sürümlerde 5-6 saat oluyor bu . aosp romlarda çok iyi performans verirken bu miui romlarda benim telefonum diğer kullanıcıların ki kadar iyi bir şekilde batarya performansı alamıyor .Bhima değil vayu kullanıyorum . Miui 13 de 10 dakika içinde galeri chrome play store gibi bir uygulama açtığım zaman bu en az ayarlarda 900-1000 mah batarya kullandığını gösteriyor ve ben şok oluyorum . Bataryam ölmüş ise değiştirmek istiyorum fakat sağlığı da göremiyorum .Bataryamı ve telefonumu komple temizleyip nasıl yeniden ilk gün ki durumuna çeviririm . Miui 13 dosyaları içinde mi kalıyor bilmiyorum ama o kadar rom değişmemden sonra bu telefon iyice kötü hale geldi . mi flash ile clean all seçeneğini işaretleyip miui 12.0.4 yaptım telefon anca böyle sakinleşti . Arkadaşlar kurban olayım yardım edin bi . ( EU MMX GO PLUS gibi miui romlarını denedim onlar daha beter )
Miui 12.0.4 te de olan bu . Galeri bir türlü kendisine gelemiyor böyle kafayı yemiş gibi pilimi harcıyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Miui 12.0.4 te de olan bu . Galeri bir türlü kendisine gelemiyor böyle kafayı yemiş gibi pilimi harcıyor .