Arkadaşlar, para sizin pul sizin. Size silah doğrultan da elinizi kolunuzu bağlayan da yok. Almak isteyen alır dener. Bugün Facebook'ta bir mesaj vardı. Aliexpress'te birisi 55$ kargo ücreti mukabilinde Türkiye'ye yolluyormuş. Onlar da buldular kazanç kapısını, şansını denemek isteyen de çok kişi var başladılar yolmaya. Çünkü telefon takılırsa hem geri dönüş masraflarını kesiyorlar hem de kargo ücretini kesiyorlar. 55+55 110$ kargo ücretini paşa paşa ödüyor ve karşılığında kaç bardak isterseniz o kadar soğuk su içiyorsunuz. Böyle satıcılar giderekte artacaktır.
Ben yine şanslıydım ki ücretsiz kargo ile aldım. Takılıp geri dönünce de 50TL civarında bir kayıpla yırttım. Herkes bu kadar şanslı olmayabilir.
Genelgenin tarihinin eski olması neyi ifade eder? Demek o tarihten beri herhangi bir değiştirme yapılmamış. Elinizin altında internet var. Girin Gümrük Bakanlığı sitesine bakın bakalım yasak mı değil mi? Videodaki amca yolcu beraberinde gelenler ile postayı karıştırmış.
Tam da "delinin biri kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı çıkartmaya çalışıyor" sözünün cuk diye oturduğu bir durumdayız.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi