Yardım Ayıplı Ürün İadesi

• Konbuyu başlatan ilyaa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 27
  • Görüntüleme 2K

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı v10.4.5
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhabalar. 3 4 gün önce Xiaomi'nin kendi mağazasından Redmi Note 8 pro aldık. Ancak pub g oynarken en düşük ayarlarda anca oynatıyor ısınma kasma var ve oyunda ping 200 300 türktelekom hız testi sitesinde de download 3 mbps civarı çıkıyor (aynı internete bağlı cihazlarda ping ve indirme gayet iyi). Kamerası video da çok kötü çekiyor 4k ile alakası yok. Mağaza iade almıyoruz garantiye gidecek diyor. 3 günlük telefon garantiye mi gidecek paramı iade alma gibi bir hakkım var mı bu durumda tüketici heyetine mi gitmeliyim sanırım tüketici heyeti de en az 2 servis raporu istiyor ne yapmalıyım. Teşekkürler

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
34
3. Parti uygulama yüzünden telefonu iade almzlazlar. Format atıp test ederler kullanıma engel bir durum var mı diye

Oyla:

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3. Parti uygulama yüzünden telefonu iade almzlazlar. Format atıp test ederler kullanıma engel bir durum var mı diye
Format atsınlar sıkıntı değil de garantiye mi gidip gelecek illa ki? internetinde sorun var ısınma yapıyor. Isınma yapmayacak dediklerinde yüklü gelen uygulama dışındakilere karışmayız diyerek mi üretiliyor

Oyla:

Kergitli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erhan
Cihazım
Mi9T
Konular
3
Sim kart takıldıktan sonra iade alınmıyor servise gitmesi gerekiyor diye biliyorum.
Pubg oyununu kriter kabul etmezler büyük ihtimalle

Oyla:

emper0r

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ERAY
Cihazım
MI 8 SE
Konular
5
Başka oyunlarda sıkıntı var mı? Asphalt 9, COD mobile gibi oyunlarda da aynı şekilde kasma oluyorsa cihazda sıkıntı vardır, önce fabrika ayarlarına sıfırla tekrar dene olmazsa yolla garantiye donanımsal olabilir.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Herkese merhabalar. 3 4 gün önce Xiaomi'nin kendi mağazasından Redmi Note 8 pro aldık. Ancak pub g oynarken en düşük ayarlarda anca oynatıyor ısınma kasma var ve oyunda ping 200 300 türktelekom hız testi sitesinde de download 3 mbps civarı çıkıyor (aynı internete bağlı cihazlarda ping ve indirme gayet iyi). Kamerası video da çok kötü çekiyor 4k ile alakası yok. Mağaza iade almıyoruz garantiye gidecek diyor. 3 günlük telefon garantiye mi gidecek paramı iade alma gibi bir hakkım var mı bu durumda tüketici heyetine mi gitmeliyim sanırım tüketici heyeti de en az 2 servis raporu istiyor ne yapmalıyım. Teşekkürler

Bence cihaza zaman tanıyın hocam. Yazılımsal olabilir. Guncelleme ile cozeceklerdir.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Garanti kapsamında servis raporu çıkarılır, sorun varsa giderilir değişim gerekiyorsa da değişim yapılır.

Yazarken bu işler çok kolay ama garanti süreci maalesef zor. Kolay gelsin.

Oyla:

ZGRCN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Mi 8 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Ah be keşke sorun var demeseydin.
Nedense benimde 2 günlük note 8 pro telefonumda da ekranda milisaniyelik kisa cigiler cikiyor arada. Ben memnun kalmadim diyerek iade edicem.Bu arada haklısın bu nasil 4K.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Oyla:

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
Garanti kapsamında servis raporu çıkarılır, sorun varsa giderilir değişim gerekiyorsa da değişim yapılır.

Yazarken bu işler çok kolay ama garanti süreci maalesef zor. Kolay gelsin.
Teşekkürler hocam garantiye vermeye gidiyorum morelim bozuldu baya düzeltme yaptırmam sorun varsa tüketici heyetine veririm

Oyla:
Üst Alt