Yardım Ayıplı Ürün İadesi

• Konbuyu başlatan ilyaa
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 27
  • Görüntüleme 2K

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı v10.4.5
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhabalar. 3 4 gün önce Xiaomi'nin kendi mağazasından Redmi Note 8 pro aldık. Ancak pub g oynarken en düşük ayarlarda anca oynatıyor ısınma kasma var ve oyunda ping 200 300 türktelekom hız testi sitesinde de download 3 mbps civarı çıkıyor (aynı internete bağlı cihazlarda ping ve indirme gayet iyi). Kamerası video da çok kötü çekiyor 4k ile alakası yok. Mağaza iade almıyoruz garantiye gidecek diyor. 3 günlük telefon garantiye mi gidecek paramı iade alma gibi bir hakkım var mı bu durumda tüketici heyetine mi gitmeliyim sanırım tüketici heyeti de en az 2 servis raporu istiyor ne yapmalıyım. Teşekkürler

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Mediatek cihazlar iste bu sebeplerden öturu tercih edillmemeli. Sonu gelmeyen islemci sorunlari Biktirici bir durum.
Bu dönemde snapdragon ve Exynos dan baska birsey alinmamasi lazim buna fake performans veren Hilisilicon da dahil.

Oyla:

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
Başka oyunlarda sıkıntı var mı? Asphalt 9, COD mobile gibi oyunlarda da aynı şekilde kasma oluyorsa cihazda sıkıntı vardır, önce fabrika ayarlarına sıfırla tekrar dene olmazsa yolla garantiye donanımsal olabilir.
Denemedim diğerlerini onları da deniyeyim sıfırlayıp ama kamerasından filanda memnun değilim açıkçası

Oyla:

Womaneng

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zynp
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Ah be keşke sorun var demeseydin.
Nedense benimde 2 günlük note 8 pro telefonumda da ekranda milisaniyelik kisa cigiler cikiyor arada. Ben memnun kalmadim diyerek iade edicem.Bu arada haklısın bu nasil 4K.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba benimde 3 gün oldu alalı WhatsApp kamera kalitesi berbat Instagram'da aynı şekilde wp görüntülü arama yaptığımda beni aşırı soluk soğuk yaşlı gösteriyor filtre geliyor yüzüme iade istiyorum bende almayanlar almasın bence bu telefonu

Denemedim diğerlerini onları da deniyeyim sıfırlayıp ama kamerasından filanda memnun değilim açıkçası
Sizde wp görüntülü konuşma kalitesi nasıl ?

Oyla:

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
Merhaba benimde 3 gün oldu alalı WhatsApp kamera kalitesi berbat Instagram'da aynı şekilde wp görüntülü arama yaptığımda beni aşırı soluk soğuk yaşlı gösteriyor filtre geliyor yüzüme iade istiyorum bende almayanlar almasın bence bu telefonu

Sizde wp görüntülü konuşma kalitesi nasıl ?
Wp görüntülü konuşma çok iyi değil, instagram, wp kameralarıda leş gibi çekiyor

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
3 günlük cihazı servise sokmak nedir yahu?
Tüketici hakem heyetine gidip durumu anlattığınız zaman size yardımcı olurlar hocam.. Cihazı aldıktan sonra 6 ay içinde herhangi bir hata ile karşı karşıya kaldığınız zaman ürünü iade edip parasını alırsınız hocam. Kanun çok net.. Sıkmayın canınızı.. Siz mutlaka garantiye göndermeden cihazı tüketici hakem heyetine gidin konuşun, onlar yönlendirir.

Oyla:

dadaloglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android 9.0
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
En azından mutlaka hard reset yapıp tekrar deneyin telefonu.
Sorun hala devam etmekte ise o zaman başvuruları yapın.

Oyla:

ilyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
redmi note 4
Konular
6
3 günlük cihazı servise sokmak nedir yahu?
Tüketici hakem heyetine gidip durumu anlattığınız zaman size yardımcı olurlar hocam.. Cihazı aldıktan sonra 6 ay içinde herhangi bir hata ile karşı karşıya kaldığınız zaman ürünü iade edip parasını alırsınız hocam. Kanun çok net.. Sıkmayın canınızı.. Siz mutlaka garantiye göndermeden cihazı tüketici hakem heyetine gidin konuşun, onlar yönlendirir.
Teşekkürler hocam kullanamadan garantiye gidiyor şanssızlık :( ilk fırsatta gidip bi sorayım heyete

En azından mutlaka hard reset yapıp tekrar deneyin telefonu.
Sorun hala devam etmekte ise o zaman başvuruları yapın.
Sıfırladım telefonu dün düzelir gibi oldu sonra yine aynı kafasına göre gidiyor

Oyla:

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Hocam MediaTek Helio G90T işlemci ısınır malesef.
Qualcomm'dan şaşmayın derim. İleride yazılımsal optimizasyonda yapılsa oyun tarafında çok performans vereceğini sanmıyorum. Isınma MTK'lerin kronik sorunu malesef.

Oyla:

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Anlatılanlar tamamen abartı ve kötülemeden başka bir şey değil cihazın pubgde ultrada 60 fps oynatmasını bekliyor süper zeka lı kardeşim aldığın telefon iphone 11 pro değil indirimde 1700 e kadar düşmüş bir cihaz gelelim instagram wp gibi yerlerde kameranın kalitesiz çekmesine tamamen yazılımsal olan bu sorun ancak güncelleme ile gider aynı sorun huaweidede var telefonun ısınmasına laf eden kardeşlerim bire bir yaptığımız testlerde iphone x den kat ve kat daha az ısınıyor siz en iyisi kirin 710 lu Huawei lerinizle yolunuza devam edin.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt