- Adım
- fatih
- Cihazım
- Mi13t pro
- Konular
- 4
hocam hiç farkında değilim nasılsa öyle kalmıştırHocam nakliye yerini Çin mi ABD mi seçtiniz. Teşekkürler
hocam hiç farkında değilim nasılsa öyle kalmıştırHocam nakliye yerini Çin mi ABD mi seçtiniz. Teşekkürler
Siteden alışveriş yapan arkadaşlar varsa bilgilendirme yaparlarsa alışveriş yapacak arkadaşlara yol göstermiş olurlar
Ben size kötü bir sey söylememişken sizin böyle celallenmeniz niye? Ben size "hocam" derken sizdeki bu laubali "koçum" kelimesi de neyin nesi? İlk önce bir yazdığımı okuyun size kötü bir sey yazmışsam gelin söyleyin. Söylerkende asker arkadası olmadığımızı hatırlayın! Herkese açık bir forumda tanımadığınız biriyle saygı çerçevesinde konuşmaya özen gösterin...
Burada bu kadar kaba bir üslup kullanmanızın sebebi nedir? Sizin üslübunuzla gidersek arkadaş o cümlenin sonuna gülücük ( ) koyarak size olan samimiyetini belirtmiş bir.. Forumun amacı insanların birbirine yardımcı olması, yani herkes herkesin muhattabı iki.. Kimse sizin bilginize laf etmemiş, TinyDeal adlı alışveriş sitesinin olduğu zaten belirtilmiş ki siteye yönlendirme yapmasından kendinin satmadığı da aşikar üç... Son maddemiz ise siz de forumda herkes gibi bir üyesiniz. Kimseye "Konuş, konuşma!" gibi emirler vermeye hakkınız yok. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Sokak ağzını buraya taşıyarak forumun düzenini bozmak hiç hoş değil....... ..
... ...
Sağol hocam Çinden sipariş ettim bakalım dediğin kadar var mıhocam hiç farkında değilim nasılsa öyle kalmıştır
10 gün çok kısa bir süre süper benceBizzat Action kamera aldım sorunsuz hatta 10 günde elime ulaştı sanırım
Yanlış bir anlama olmasın. Bir paket 10 günde geldi diye hepsi 10 günde gelir diye bir durum yok. Benim 6 günde gelen gönderilerim de oldu 70 hatta 90 günde gelenler de. Ortalaması 20-30 gün arasıdır. Buna göre alışveriş yaparsanız sonra sıkıntı yaşamazsınız. Daha erken gelirse sevinirsiniz.10 gün çok kısa bir süre süper bence
Yanlış bir anlama olmasın. Bir paket 10 günde geldi diye hepsi 10 günde gelir diye bir durum yok. Benim 6 günde gelen gönderilerim de oldu 70 hatta 90 günde gelenler de. Ortalaması 20-30 gün arasıdır. Buna göre alışveriş yaparsanız sonra sıkıntı yaşamazsınız. Daha erken gelirse sevinirsiniz.
Sent from my MI PAD using Tapatalk