Satış Avrupa ambarı sevk Türkiye'ye-TinyDeal

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
Sizin bu forumu kirletme hakkiniz yok. Lütfen uslubunuzu değiştiriniz ya da temiz olan forumumuzu terk ediniz.
bak kardeşim sen muhatabım değilsin forumdan gitmemede kalmamada sen karar veremezsin..çünkü bu forum senin babanın malı değil...site yöneticisi -kurucusu arkadaş uygun görmezse zaten gerekeni yapar...

ben bu forumu seviyorum daha doğrusu miui yi...ama kimsede bana gelip sen bilgisizsin işte anlamıyorsun gibi şeyler söyleyemez...bana bu tarz uslup kullanılırsa bende aynı tarzda karşılık verme hakkına sahibim...kimse kimsenin bilgisini sınamaya hakkı yoktur...

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
bak kardeşim sen muhatabım değilsin forumdan gitmemede kalmamada sen karar veremezsin..çünkü bu forum senin babanın malı değil...site yöneticisi -kurucusu arkadaş uygun görmezse zaten gerekeni yapar...

ben bu forumu seviyorum daha doğrusu miui yi...ama kimsede bana gelip sen bilgisizsin işte anlamıyorsun gibi şeyler söyleyemez...bana bu tarz uslup kullanılırsa bende aynı tarzda karşılık verme hakkına sahibim...kimse kimsenin bilgisini sınamaya hakkı yoktur...
Anlaşılan siz bu forumda kimseyi kendinize muhatap gormuyorsunuz. O kadar ust kademe bir insansiniz ki sadece admin ve kuruculari kendinize muhatap alıyorsunuz. Ben 29 yaşındayım ama Bykatre kardesim veya diğer forum arkadaşlarımın paylasimlarindan çok şey öğrendim. Bilginin yaşı yoktur. Kibir ve ego olduğu surece bu atışma devam eder. Size muhatabiniz olmadigim halde cevap yazdığım için ozur dilerim.

Esenlikle kaliniz.

Dip not:
Forumlar yaş , cins ayrımı gözetmeksizin karşılaşılan sorunlara çözüm bulmak tecrübe etmek veya öğrenilen bir bilgiyi başkasına lazım olur diye paylaşmaktır. Son paylasımlara bakınız gerek hiddenking hocam yaptığı türkceleştirmelerle gerekse haqanguven hocam yaptığı kendine özgü çalışmalarla paylaşımlarını sunuyorlar. Forum budur benim muhatabiniz olmadigim halde bunlara size anlatarak forumda kalabalık yapmak değil.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
Arkadaşlar lütfen bu yorumdan sonra konu dışı bir yazı yazmayınız. Bu bir uyarı niteliğindedir. Konu amacından sapmasın tartışma alanına dönmesin. Bunu göz önünde bulundurup konu dışı yorum yapmayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Yapan arkadaş olur ise kısa süreli uzaklaştırma alacağını belirtmek isterim.

excalance

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
4
Anlaşılan siz bu forumda kimseyi kendinize muhatap gormuyorsunuz. O kadar ust kademe bir insansiniz ki sadece admin ve kuruculari kendinize muhatap alıyorsunuz. Ben 29 yaşındayım ama Bykatre kardesim veya diğer forum arkadaşlarımın paylasimlarindan çok şey öğrendim. Bilginin yaşı yoktur. Kibir ve ego olduğu surece bu atışma devam eder. Size muhatabiniz olmadigim halde cevap yazdığım için ozur dilerim.

Esenlikle kaliniz.

Dip not:
Forumlar yaş , cins ayrımı gözetmeksizin karşılaşılan sorunlara çözüm bulmak tecrübe etmek veya öğrenilen bir bilgiyi başkasına lazım olur diye paylaşmaktır. Son paylasımlara bakınız gerek hiddenking hocam yaptığı türkceleştirmelerle gerekse haqanguven hocam yaptığı kendine özgü çalışmalarla paylaşımlarını sunuyorlar. Forum budur benim muhatabiniz olmadigim halde bunlara size anlatarak forumda kalabalık yapmak değil.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Singapurpost zaten hizli aliexpresten genelde onu secerim tinydealda takipli kargo icin extra ucret odeniyormu acaba
Hi friend!
Turkey reach the normal average time is 15-30 days,Of course, if you want faster, you can choose DHL

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bir ürün aldığınızda ürünü sepete attıktan sonra kargo opsiyonlarının ücretlerini görebilirsiniz. Her yerde olduğu gibi burada da bazı ürünlerde takipli kargo ekstra ücrete tabi olabilir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

TinyDeal.com

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TinyDeal.com
Cihazım
Xiaomi
Konular
137
Bir ürün aldığınızda ürünü sepete attıktan sonra kargo opsiyonlarının ücretlerini görebilirsiniz. Her yerde olduğu gibi burada da bazı ürünlerde takipli kargo ekstra ücrete tabi olabilir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk
When the product weight below in 2KG , can be a free shipping! But if you want to quickly receive your package, you can choose faster transport logistics, and need to pay.

Tmp341

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tugay
Cihazım
iPhone 7
Konular
7
When the product weight below in 2KG , can be a free shipping! But if you want to quickly receive your package, you can choose faster transport logistics, and need to pay.

Merak edenlere tercümesi:

Eğer ürün ağırlığı 2KG altındaysa, "bedava kargo" olabiliyor. Fakat ürünü daha hızlı teslim almak isterseniz, daha hızlı teslimat yapan şirketleri bedelini ödeyerek seçebilirsiniz.

Üst Alt