Yardım Asla gitmeyen Android Sistemi şarj yeme sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
İyi forumlar.

Bu sorunumu yazma niyetinde değildim esasen. Sonuçta internette tonla konu var çözümle ilgili ama sorun da burada: hiçbir çözüm işe yaramadı.

En basit çözümden en farklısına her şeyi denedim. Verileri temizlemek, format atmak, GMS için doze modülü yüklemek, Google hesabı içinden bazı ayarları kapatmak, otomatik güncelleme ayarını devredışı bırakmak, olabildiğince az Google servisi kullanmak vs.

Artık sinirim bozuluyor. Ekran süresi az gelmiyor ama bunun üstesinden gelirsem daha fazla süre alabilirim diye düşünüyorum.

Hangi özelliğin/uygulamanın buna yol açtığını da öğrenmek için GSam gibi uygulamalar yükledim ama hiçbiri sonuca götürmedi.

Son çare buraya yazıyorum. Kesin çözüm olabilecek bir şey var mı bu konuda?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Ayni durumdan muzdaribim india 11.04 romdayim diger romlarda yasamadim böyle sorun 11 de birseyler var abi her romda anlayamadim, ben memnunum suanki romdan ama android sistemi ve diğer kismi beni deli ediyor en cokda android kismi maşallah bazen ekranin önüne geçiyor sen hayırdır ya derler adama?? Çözüm bulunursa çok iyi olacak yoksa gene stabillikden vazgeçip 10 sürümüne döneceğim ya

Mi flashla duzelecegi yok hocam :) trwp den bende anlamiyorum pek..

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Mi flashla duzelecegi yok hocam :) trwp den bende anlamiyorum pek..
Flashla duzelir 10 sürümü vs geçeriz duzelir mesele şu hacim 11 sürümleri güzel ama böyle dandirik sorunlari var işte arkadaslar eu mi rom vs gecin dio o zaman twrp işleri gerekiyor ki ben girmek istemiyorum

Oyla:

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
İyi forumlar.

Bu sorunumu yazma niyetinde değildim esasen. Sonuçta internette tonla konu var çözümle ilgili ama sorun da burada: hiçbir çözüm işe yaramadı.

En basit çözümden en farklısına her şeyi denedim. Verileri temizlemek, format atmak, GMS için doze modülü yüklemek, Google hesabı içinden bazı ayarları kapatmak, otomatik güncelleme ayarını devredışı bırakmak, olabildiğince az Google servisi kullanmak vs.

Artık sinirim bozuluyor. Ekran süresi az gelmiyor ama bunun üstesinden gelirsem daha fazla süre alabilirim diye düşünüyorum.

Hangi özelliğin/uygulamanın buna yol açtığını da öğrenmek için GSam gibi uygulamalar yükledim ama hiçbiri sonuca götürmedi.

miui11 0.2.0 QNBEUM eu roma geç pil konusunda sıkıntın kalmaz BENDEN SOYLEMESİ :)

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
miui11 0.2.0 QNBEUM eu roma geç pil konusunda sıkıntın kalmaz BENDEN SOYLEMESİ :)
Geçen arkadaslar var 9 saat 10 saat aliyorsun hadi zorlama maksimum 11 zorluyorsun bu cihazin gercekde performansida bu değil aslinda biliyor musunuz? Bu cihaz ilk çıktığı zamanlar global 10.3.5.0 sürümü ile gelmişti bana kimse inanamıyor 14 ila yemin ederim bak size 20 saat arasi aliyor gece %45 kalan şarji ne olur ne olmaz yarina diye bitirip takmak için gece 12 de pugb oturup 7 saat araliksiz oynayıp bunun 1 saati oyun içinde arkada youtube şarkı açarak zorla bitirmeye çalışirdim sabah 7 olmuş daha sarji %6 zor getirmiştim, ben artik bunu yeni sistem guncellemeler misal WhatsApp eskisi gibi mi kullanıyor islemciyi arkada harciyo bi boy islemci yoruyor ne bileyim chrome ne bileyim yukledigin pugb bundan 8 ay oncesi gibi mi 50 tane güncelleme aldi o günden bu güne programlar diyeceğim o ki yeni cihazim miui 11 ile geldi ve global 10.3.5.0 yükledim nerde o eski süreler cihaz eskisi gibi zorlamama rağmen 10 ila 12 saat anca aldim oda hic zorlamican öyle fazla

Oyla:

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
Geçen arkadaslar var 9 saat 10 saat aliyorsun hadi zorlama maksimum 11 zorluyorsun bu cihazin gercekde performansida bu değil aslinda biliyor musunuz? Bu cihaz ilk çıktığı zamanlar global 10.3.5.0 sürümü ile gelmişti bana kimse inanamıyor 14 ila yemin ederim bak size 20 saat arasi aliyor gece %45 kalan şarji ne olur ne olmaz yarina diye bitirip takmak için gece 12 de pugb oturup 7 saat araliksiz oynayıp bunun 1 saati oyun içinde arkada youtube şarkı açarak zorla bitirmeye çalışirdim sabah 7 olmuş daha sarji %6 zor getirmiştim, ben artik bunu yeni sistem guncellemeler misal WhatsApp eskisi gibi mi kullanıyor islemciyi arkada harciyo bi boy islemci yoruyor ne bileyim chrome ne bileyim yukledigin pugb bundan 8 ay oncesi gibi mi 50 tane güncelleme aldi o günden bu güne programlar diyeceğim o ki yeni cihazim miui 11 ile geldi ve global 10.3.5.0 yükledim nerde o eski süreler cihaz eskisi gibi zorlamama rağmen 10 ila 12 saat anca aldim oda hic zorlamican öyle fazla
Olabilir bazi romlarin pile etkisi tabi de var fark ettiriyor sende diğer roma gec o zaman eski roma bu sana onerdigim romda guzel deneyebilirsin ayrica telefonun bataryasida bugb falan derkken yıpranmış ta olabilir yani

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Olabilir bazi romlarin pile etkisi tabi de var fark ettiriyor sende diğer roma gec o zaman eski roma bu sana onerdigim romda guzel deneyebilirsin ayrica telefonun bataryasida bugb falan derkken yıpranmış ta olabilir yani
Sanirim anlatamadim hocam suan ki cihazim daha 1 aylik bile değil ve bunda pugb falan yüklenmiyorum bile o yüklediğim pugb cihazimi 3.5 ay oncesi sattim satana kadarda 16 saatten asagi ekran süresi aldığımı hatirlamam, buna kurdum ayni romu yok kim kurduysada önerimle olmuyor o sureleri alamıyor bilmiyorum cihazlar artık 11 i bir kere yediği icin mi nedir ama eski o sureleri almam almamiz imkansiz herhalde

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
İyi forumlar.

MiRooma geçin 10 saatte en az 1 saar ekran süresi alırsınız ben çok memnunum

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Android system Web view i güncelleyin ve dalvik /Art Cache ve cache yapın, düzelir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Veriler silinir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MiRooma geçin 10 saatte en az 1 saar ekran süresi alırsınız ben çok memnunum
Miroom'dayım zaten. Stabil versiyonunu kullanıyorum. Pilinden ben de memnunum ama daha memnun olabilirim. Global ile arasında maksimum 1 saat fazla ekran süresi verdi (10 saatten 11 saate).

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt