Rom ArrowOS POCO X3/NFC [11] [OFFICIAL]

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
O çok önemli değilmiş evet. Rom genel olarak iyi gibi yükleyeli 3-4 saat oluyor. Şarjı iyi gibi. Sadece kamera kötü gibi duruyor. Senin bu konularda düşüncen nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu hata görüyorum. Havoc ostada aynı hata vardı. Kendi hızlı şarjını takınca yavaş şarj oluyor hızlı şarj oluyor yavaş şarj oluyor diyip duruyor.
Kamera konusunda yapacak bişey yok hocam şuan. Tam stabil olmasada çoğu özelliği çalışan gcamler var onları deneyebilirsiniz. Bu romun kendi içinde gelen gcam go iyi bir kamera değil. Stabil gcam ise çok yakında gelecek hocam bizde bekliyoruz. Onun dışında yavaş şarj olayını takmayın. Neredeyse hepsi öyle gösteriyor fakat sadece yazım yanlışından ibaret, hızlı şarj ediyor hiçbir sıkıntı yok merak etmeyin

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Kamera konusunda yapacak bişey yok hocam şuan. Tam stabil olmasada çoğu özelliği çalışan gcamler var onları deneyebilirsiniz. Bu romun kendi içinde gelen gcam go iyi bir kamera değil. Stabil gcam ise çok yakında gelecek hocam bizde bekliyoruz. Onun dışında yavaş şarj olayını takmayın. Neredeyse hepsi öyle gösteriyor fakat sadece yazım yanlışından ibaret, hızlı şarj ediyor hiçbir sıkıntı yok merak etmeyin
Çoğu özelliği çalışan g cam bulamadım ben link falan varsa çok iyi olur. Birde stabili çıkarsa paylaşırsan çok sevinirim. :)

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Bu rom pil konusunda mi daha iyi yoksa performans mi. EvoX ve LineageOs 11 kullandım buna geçmeye değer mi.

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Bu rom pil konusunda mi daha iyi yoksa performans mi. EvoX ve LineageOs 11 kullandım buna geçmeye değer mi.
LineageOs sürekli apn uçuruyordu sizde durum nasıldı
Çoğu özelliği çalışan g cam bulamadım ben link falan varsa çok iyi olur. Birde stabili çıkarsa paylaşırsan çok sevinirim. :)
Config

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Ekran süresi konusundan değerleri inceleyebilirsiniz. Aosp romlar aşağı yukarı aynı değerleri verecektir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa özelliklerini hızını vs beğendiyseniz onu kullanın. ArrowOS hem pilde hem performansta üzmeyecektir Ama şunu belirteyim evox android 10 ise hem evox hemde lineage kullanmanın bi anlamı yok çünkü bunlar eski yazılımlar henüz güncelleme almadılar, o tarihten sonra birçok rom yayınlandı ve bir çok hata giderildi. Tavsiyem güncel rom kullanmanız.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Ekran süresi konusundan değerleri inceleyebilirsiniz. Aosp romlar aşağı yukarı aynı değerleri verecektir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa özelliklerini hızını vs beğendiyseniz onu kullanın. ArrowOS hem pilde hem performansta üzmeyecektir Ama şunu belirteyim evox android 10 ise hem evox hemde lineage kullanmanın bi anlamı yok çünkü bunlar eski yazılımlar henüz güncelleme almadılar, o tarihten sonra birçok rom yayınlandı ve bir çok hata

Ekran süresi konusundan değerleri inceleyebilirsiniz. Aosp romlar aşağı yukarı aynı değerleri verecektir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa özelliklerini hızını vs beğendiyseniz onu kullanın. ArrowOS hem pilde hem performansta üzmeyecektir Ama şunu belirteyim evox android 10 ise hem evox hemde lineage kullanmanın bi anlamı yok çünkü bunlar eski yazılımlar henüz güncelleme almadılar, o tarihten sonra birçok rom yayınlandı ve bir çok hata giderildi. Tavsiyem güncel rom kullanmanız.
Telefonum X3 değil Evo x android 11 offical sürümünü kullanıyordum ama bir iki hata vardi. Lineageos da aynı şekilde daha 2 gün önce güncelleme aldı android 11 son sürüm.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Telefonum X3 değil Evo x android 11 offical sürümünü kullanıyordum ama bir iki hata vardi. Lineageos da aynı şekilde daha 2 gün önce güncelleme aldı android 11 son sürüm.
Hocam cihazınız farklı ise bir sey söyleyemem. Evox sizde süper çalışırken bizim cihazda stabil olmayabilir. Farklı cihazlar hakkında rom performansı söz konusu değil hocam karşılaştırılamaz

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Telefonum X3 değil Evo x android 11 offical sürümünü kullanıyordum ama bir iki hata vardi. Lineageos da aynı şekilde daha 2 gün önce güncelleme aldı android 11 son sürüm

LineageOS hataları değilde bende apn sürekli uçuyordu o sorunu aşamadım diye değiştim her seferinde elle manuel girmem gerekiyordu

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
LineageOS hataları değilde bende apn sürekli uçuyordu o sorunu aşamadım diye değiştim her seferinde elle manuel girmem gerekiyordu
Hocamızın dediği gibi cihazi poco x3 değil. Yani farklı cihazlara göre bizim cihaz gözünden rom önermek performansını değerlendirmek mümkün değil. Apn olayı genel lineage hatası değil,bizim cihaza özgü bir hata

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Hocamızın dediği gibi cihazi poco x3 değil. Yani farklı cihazlara göre bizim cihaz gözünden rom önermek performansını değerlendirmek mümkün değil. Apn olayı genel lineage hatası değil,bizim cihaza özgü bir hata
Anladım hocam o satırı geç farkettim :)

Üst Alt