Rom ArrowOS POCO X3/NFC [11] [OFFICIAL]

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Zaten firmware+vendor tek bir dosya içinde. Vendor kurmazsanız wifi vs gibi özellikler çalışmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evox denediniz mi hocamgiggle~~
Evet bugün a10 olarak onu kurmuştum anxcamerayı denediğimizde baya özelleştirme var çok hoş rom güncelleme desteği devam ederse geçilir :)

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Zaten firmware+vendor tek bir dosya içinde. Vendor kurmazsanız wifi vs gibi özellikler çalışmaz

Soruyu yanlış sordum :) firm ve vendor kurmayınca sadece arrow os dosyasını kurunca ne oluyor ? Biraz detay verirsen sevinirim :)

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53

Nasıl ya android 11 gözüküyor :o

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Soruyu yanlış sordum :) firm ve vendor kurmayınca sadece arrow os dosyasını kurunca ne oluyor ? Biraz detay verirsen sevinirim :)
Olmaz hocam öyle, vendor olmayınca zaten belli başlı özellikler çalışmaz,fw ise yine sistem için gereklidir. İleride romlar fw+vendor gömülü şekilde de gelebilir. Şuan miui romlar zaten adı üstüne miui tabanlı cihazın kendi yazılımı olduğu için fw de vendor da içinde bulunuyor. Yani eu rom kurarken vendor kurmak gerekmiyor

Nasıl ya android 11 gözüküyor :o
A10 olanı denemedim hiç bunu merak etmiştim kurayım dedim. Anxcamerada beklediğimi bulamadım nedense;(

Recep09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Arkadaşlar vendor ne işe yarıyor vendor olmadan kurulmuyor mu ?
Sadece vendor değil firmware+vendor olmalı.Sadece vendor flahladığımda telefonda hiçbir şey düzgün çalışmadı

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Günlük güncelleme alan bir romda hala bildirimi ışığı problemini çözemediler mi?

Poco X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Günlük güncelleme alan bir romda hala bildirimi ışığı problemini çözemediler mi?

Poco X3 NFC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası ilginç cidden belki çözmek istemiyorlardır, çünkü denediğim diğer romlarda hepsinde çalışıyor haha-- Bu günlük güncelleme her gün cihaza özel değil. Genel olarak arrowos un kendi içinde güncelleme ekleme çıkarma hata giderme vs oluyor bunları her gün resmi destekledikleri cihazlara gönderiyorlar. Bazı günler cihaza özel değişiklikler de ekleniyor tabi ama henüz ses yok bildirim ışığından

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Orası ilginç cidden belki çözmek istemiyorlardır, çünkü denediğim diğer romlarda hepsinde çalışıyor haha-- Bu günlük güncelleme her gün cihaza özel değil. Genel olarak arrowos un kendi içinde güncelleme ekleme çıkarma hata giderme vs oluyor bunları her gün resmi destekledikleri cihazlara gönderiyorlar. Bazı günler cihaza özel değişiklikler de ekleniyor tabi ama henüz ses yok bildirim ışığından
Bildirim ışığındaki sorun ne kardeşim

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Bildirim ışığındaki sorun ne kardeşim
Bildirim geldiğinde ışık yanmıyor, şarj olurken yanıyor ama onda sıkıntı yok. Benim için problem değil. Bir çok rom denedim ama en son gene buna döndüm,bizim cihaz için en iyilerden diyebilirim

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
Bildirim geldiğinde ışık yanmıyor, şarj olurken yanıyor ama onda sıkıntı yok. Benim için problem değil. Bir çok rom denedim ama en son gene buna döndüm,bizim cihaz için en iyilerden diyebilirim
O çok önemli değilmiş evet. Rom genel olarak iyi gibi yükleyeli 3-4 saat oluyor. Şarjı iyi gibi. Sadece kamera kötü gibi duruyor. Senin bu konularda düşüncen nedir ?

Birde bu hata görüyorum. Havoc ostada aynı hata vardı. Kendi hızlı şarjını takınca yavaş şarj oluyor hızlı şarj oluyor yavaş şarj oluyor diyip duruyor.

Üst Alt