Rom ArrowOS POCO X3/NFC [11] [OFFICIAL]

Recep09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Benimde aklımda bu rom var. Hayırlısıyla akşam 6 gibi bl kilidim açılırsa bakalım geçmeyi düşünüyorum.
Şimdilik sadece bildirim ışığında sıkıntı var.Bildirim geldiğinde yanıp sönmüyor.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Şimdilik sadece bildirim ışığında sıkıntı var.Bildirim geldiğinde yanıp sönmüyor.
Şarjda mı yoksa normal kullanımda mı? Benim için sorun değil aslında. Bu romun bir güzel yanı da günlük güncelleme alması

Recep09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Şarjda mı yoksa normal kullanımda mı? Benim için sorun değil aslında. Bu romun bir güzel yanı da günlük güncelleme alması
Şarjda yanıyor bildirim ışığı fakat bildirim geldiğinde yanmıyor.Birde bu romu direkt güncelle deyip güncelleyebiliyor muyuz?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Şarjda yanıyor bildirim ışığı fakat bildirim geldiğinde yanmıyor.Birde bu romu direkt güncelle deyip güncelleyebiliyor muyuz?
Güncellemeyi indirip cihazı recovery modda başlatır onayladığınız da, siz kendiniz yüklersiniz

cw34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fxy
Cihazım
Mi10T
Konular
2
Bu romda arama kayıt var mı ?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Gerçekten güzel android 11 ve ilk sürüm olmasına rağmen günlük kullanım için kesinlikle uygun. Sadece Recep09 dediği gibi bildirim ışığı çalışmıyor, onun dışında bende bir problem farketmedim. ArrowOS u ben ilk defa kullanıyorum, diğer cihazlarımda da kullanmadım, özelleştirmeleri çok çok az. Aklım bi yandan havocos a kaymıyor değil. Android 11 bu kararlılıkla çalışıyorsa, android 10 daha iyi olur diye düşünüyorum,ne kadar doğrudur bilemem. BL açtık ya artık bu kaşınma sürekli tutacak sanırımhaha--:S

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201121-200948_Ayarlar.png
    Screenshot_20201121-200948_Ayarlar.png
    143,3 KB · Görüntüleme: 49

Recep09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Gerçekten güzel android 11 ve ilk sürüm olmasına rağmen günlük kullanım için kesinlikle uygun. Sadece Recep09 dediği gibi bildirim ışığı çalışmıyor, onun dışında bende bir problem farketmedim. ArrowOS u ben ilk defa kullanıyorum, diğer cihazlarımda da kullanmadım, özelleştirmeleri çok çok az. Aklım bi yandan havocos a kaymıyor değil. Android 11 bu kararlılıkla çalışıyorsa, android 10 daha iyi olur diye düşünüyorum,ne kadar doğrudur bilemem. BL açtık ya artık bu kaşınma sürekli tutacak sanırımhaha--:S
Yeni güncelleme gelmiş şimdi gördüm.Bildirim ışığı sorunu da düzelmiştir belki.A11'in bu kadar stabil çalışmasını hiç beklemiyordum.Bu romda uzun süre kalıcam sanırım

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Yeni güncelleme gelmiş şimdi gördüm.Bildirim ışığı sorunu da düzelmiştir belki.A11'in bu kadar stabil çalışmasını hiç beklemiyordum.Bu romda uzun süre kalıcam sanırım
Hocam bende havoca geçtim. Buda stabil bi sıkıntısı yok. Yüz tanıma da mevcut. Özelleştirme sevmeme rağmen aklım arrow da kaldı benimde, sanırım tekrar arrowa geçicemnod~~

cw34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fxy
Cihazım
Mi10T
Konular
2
Hocam bende havoca geçtim. Buda stabil bi sıkıntısı yok. Yüz tanıma da mevcut. Özelleştirme sevmeme rağmen aklım arrow da kaldı benimde, sanırım tekrar arrowa geçicemnod~~
Üstat bu romlarda arama kayıt var mi

Üst Alt