Önce bi stabil 20.4 kurun hocam bakalım geçecek mi safetynetBen magisk 21.1 kullanıyorum şu an
Bende aynı düşüncedeyim eu rom'dan sistem uygulamalarını kaldırmak en güzel seçenek bence.Sistem uygulamalarını kaldırmak için şunu deneyin bi hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBenim bl kilidim kapalı iki günü var. Açtığımda da global romda kalmayı düşünmüyorum sizede tavsiye etmem hocam eu rom dururken bence gerek yok. Magisk hangi sürümünü kullandınız?
Denerim birazdan şimdi xiaomi.eu rom indiriyorum magisk propu yaptım bakalım düzelecek mi teşekkür ederim bu romada aynı işlemi yapıcaz dimi romu yükle format data yap xda'da pc üzerinden kurma var o kadarına kafam basmıyorÖnce bi stabil 20.4 kurun hocam bakalım geçecek mi safetynet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam eğer yine başarısız olursa, magisk ayarlarından magisk manageri gizleyin daha sonra bu modülü kurun
Kernel kaynak kodları yayınlandı az önce hocam haberiniz olsun..Anladım, teşekkür ederim. Bunu bilmiyordum. Hep sistemide siliyor zannediyordum. Şu an hiç bi romu şu cihaza indirip kurmayacağım. Kurtarmasından, romuna kadar hepsi kararsız. Aynı adımları yapıp bazen brick olabiliyor cihaz. Hem bu süreçte kaynak kodları yayınlanır. Ondan sonra aospye geçerim. Özellikle RR kullanmak istiyorum. Mix 2 kullanırken deneyimleyememiştim RR'ı
Çalışmayan bir özellik varmı hocam birde türkçe desteği var demi ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ArrowOS, sistemi basit, temiz ve düzenli tutmak amacıyla başlatılan AOSP/CAF tabanlı bir projedir. Sadece, gerçekten YARARLI olacak doğru ve en çok kullanılan özellikleri ekledik. Günün sonunda, daha iyi pil ömrü ile sorunsuz performans sunmayı hedefliyoruz.
Bağlantılar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveyaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Vanilla ve Gapps sürümleri mevcut) Yinede Gapps sürümünü kullanmanızı öneririm
Kurulum Talimatları
BL Kilidi açık ve custom recovery yüklü olmalıdır..Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran Görüntüleri
- FW Flashlayın
- Recovery Modda Başlatın
- ArrowOS flashlayın
- Format Data YES
- Reboot
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Çalışmayan özellik yok diye belirtilmiş. Ufak tefek buglar olabilir belki kullanmadığım için bilmiyorum hocam. Türkçe dil desteği var elbette fakat rom özelleştirme kısımları ingilizce büyük ihtimal, tamamı ile Türkçe'ye çevrilmedi.Çalışmayan bir özellik varmı hocam birde türkçe desteği var demi ?
Gördüm gördüm sonunda kararlı orangefox ve twrp çıkacak. Ayrıca bir çok kernelde olacakKernel kaynak kodları yayınlandı az önce hocam haberiniz olsun..
Sonunda kurabildim Şuan için rom çok iyi.MIUI'dan sonra ilaç gibi gerçekten.Yüz tanıma da gelirse tadından yenmez.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ArrowOS, sistemi basit, temiz ve düzenli tutmak amacıyla başlatılan AOSP/CAF tabanlı bir projedir. Sadece, gerçekten YARARLI olacak doğru ve en çok kullanılan özellikleri ekledik. Günün sonunda, daha iyi pil ömrü ile sorunsuz performans sunmayı hedefliyoruz.
Bağlantılar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Vanilla ve Gapps sürümleri mevcut) Yinede Gapps sürümünü kullanmanızı öneririm
Kurulum Talimatları
BL Kilidi açık ve custom recovery yüklü olmalıdır..Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ekran Görüntüleri
- FW Flashlayın
- Recovery Modda Başlatın
- ArrowOS flashlayın
- Format Data YES
- Reboot
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Benimde aklımda bu rom var. Hayırlısıyla akşam 6 gibi bl kilidim açılırsa bakalım geçmeyi düşünüyorum.Sonunda kurabildim Şuan için rom çok iyi.MIUI'dan sonra ilaç gibi gerçekten.Yüz tanıma da gelirse tadından yenmez.