Rom ArrowOS POCO X3/NFC [11] [OFFICIAL]

Boromir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Bu romda parlaklik kademeleri miui'ya gore farkli mi? Minimum parlaklik cok daha dusuk gibi miuida %40 parlaklik bundan 50-60 da ancak oluyor gibi. Yoksa bana mi oyle geliyor

tektonik1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muzaffer
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
Arkadaşlar merhaba. Bende ArrowOS kurmak ve kullanmak istiyorum ama şöyle bir sorum var. Batarya %5 in altına düşünce sesi kapatıyor büyük ihtimal kernel ile ilgili bir durum. Bu sorun yeni güncelleme ile çözüldüğünü yazan arkadaşlar oldu. Kullanan arkadaş varsa bu konu hakkında bilgi verebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
Arkadaşlar merhaba. Bende ArrowOS kurmak ve kullanmak istiyorum ama şöyle bir sorum var. Batarya %5 in altına düşünce sesi kapatıyor büyük ihtimal kernel ile ilgili bir durum. Bu sorun yeni güncelleme ile çözüldüğünü yazan arkadaşlar oldu. Kullanan arkadaş varsa bu konu hakkında bilgi verebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Yükleyemedim ben bir türlü.. fw ne yüklememiz lazım konuda ki olmuyor hocam.. wifi çalışmıyor eu rom üstüne kuruyorum yine aynı bi yol gösterirseniz yükleme sıralaması ve işlemlerle ilgili..

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Yükleyemedim ben bir türlü.. fw ne yüklememiz lazım konuda ki olmuyor hocam.. wifi çalışmıyor eu rom üstüne kuruyorum yine aynı bi yol gösterirseniz yükleme sıralaması ve işlemlerle ilgili..
bu sabah konuyu güncelledim. Adımları takip ederseniz bir problem olmaz

smayt

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sami
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
5
bu sabah konuyu güncelledim. Adımları takip ederseniz bir problem olmaz
Dün o kadar uğraştım ki sabaha kadar boş yere :) birde gcam oneriniz var mı? Mı eu yükledim olmayınca ama tekrar dönerim Arrow güzel ama kamerayı epey öldürüyor malum..

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Dün o kadar uğraştım ki sabaha kadar boş yere :) birde gcam oneriniz var mı? Mı eu yükledim olmayınca ama tekrar dönerim Arrow güzel ama kamerayı epey öldürüyor malum..
anxcamera kullanıyorum ben hocam

98956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Redminite2
Konular
4
anxcamera kullanıyorum ben hocam
Hocam selamın aleyküm
Yetkili bir arkadaşa benziyorsun diye sormak istiyorum
Bu telefona neden çin beta port edilmiyor? Bir tane var ama çok ısınıyormuş.
Neredeyse birebir aynı donanımı kullanan redmi serisi cihazlar var, onlardan neden port yapılmıyor?
Hayırlı ramazanlar

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam selamın aleyküm
Yetkili bir arkadaşa benziyorsun diye sormak istiyorum
Bu telefona neden çin beta port edilmiyor? Bir tane var ama çok ısınıyormuş.
Neredeyse birebir aynı donanımı kullanan redmi serisi cihazlar var, onlardan neden port yapılmıyor?
Hayırlı ramazanlar
aleyküm selam, hayırlı ramazanlar. Bilemeyiz belki yapılıyordur, test aşamasındadır vs. Bu zamana kadar hiç yoktu , geçen günlerde 2 tane çıktı, hangi cihazdan port edilmiş vs detayı bilmiyorum, takip etmiyorum

98956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Redminite2
Konular
4
aleyküm selam, hayırlı ramazanlar. Bilemeyiz belki yapılıyordur, test aşamasındadır vs. Bu zamana kadar hiç yoktu , geçen günlerde 2 tane çıktı, hangi cihazdan port edilmiş vs detayı bilmiyorum, takip etmiyorum
Neden hocam MIUI düşmanlığınızın sebebi nedir bize de bilgi verirseniz ona göre yönelelim romlara

Üst Alt