- Adım
- Fırat
- Cihazım
- Poco x3NFC
- Konular
- 1
Kurcaladım ama birşey bulamadımVardır illaki de bi yerlerde açmak için bir ayar vardır.
Kurcaladım ama birşey bulamadımVardır illaki de bi yerlerde açmak için bir ayar vardır.
Yükleyemedim ben bir türlü.. fw ne yüklememiz lazım konuda ki olmuyor hocam.. wifi çalışmıyor eu rom üstüne kuruyorum yine aynı bi yol gösterirseniz yükleme sıralaması ve işlemlerle ilgili..Arkadaşlar merhaba. Bende ArrowOS kurmak ve kullanmak istiyorum ama şöyle bir sorum var. Batarya %5 in altına düşünce sesi kapatıyor büyük ihtimal kernel ile ilgili bir durum. Bu sorun yeni güncelleme ile çözüldüğünü yazan arkadaşlar oldu. Kullanan arkadaş varsa bu konu hakkında bilgi verebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
bu sabah konuyu güncelledim. Adımları takip ederseniz bir problem olmazYükleyemedim ben bir türlü.. fw ne yüklememiz lazım konuda ki olmuyor hocam.. wifi çalışmıyor eu rom üstüne kuruyorum yine aynı bi yol gösterirseniz yükleme sıralaması ve işlemlerle ilgili..
Dün o kadar uğraştım ki sabaha kadar boş yere birde gcam oneriniz var mı? Mı eu yükledim olmayınca ama tekrar dönerim Arrow güzel ama kamerayı epey öldürüyor malum..bu sabah konuyu güncelledim. Adımları takip ederseniz bir problem olmaz
anxcamera kullanıyorum ben hocamDün o kadar uğraştım ki sabaha kadar boş yere birde gcam oneriniz var mı? Mı eu yükledim olmayınca ama tekrar dönerim Arrow güzel ama kamerayı epey öldürüyor malum..
Hocam selamın aleykümanxcamera kullanıyorum ben hocam
aleyküm selam, hayırlı ramazanlar. Bilemeyiz belki yapılıyordur, test aşamasındadır vs. Bu zamana kadar hiç yoktu , geçen günlerde 2 tane çıktı, hangi cihazdan port edilmiş vs detayı bilmiyorum, takip etmiyorumHocam selamın aleyküm
Yetkili bir arkadaşa benziyorsun diye sormak istiyorum
Bu telefona neden çin beta port edilmiyor? Bir tane var ama çok ısınıyormuş.
Neredeyse birebir aynı donanımı kullanan redmi serisi cihazlar var, onlardan neden port yapılmıyor?
Hayırlı ramazanlar
Neden hocam MIUI düşmanlığınızın sebebi nedir bize de bilgi verirseniz ona göre yönelelim romlaraaleyküm selam, hayırlı ramazanlar. Bilemeyiz belki yapılıyordur, test aşamasındadır vs. Bu zamana kadar hiç yoktu , geçen günlerde 2 tane çıktı, hangi cihazdan port edilmiş vs detayı bilmiyorum, takip etmiyorum