- Adım
- Mecnun
- Cihazım
- Mi 6x
- Konular
- 0
Bluetooth sesi çok düşük kulaklıkta (( ne yaptıysam düzeltemedim var mıdır bunun bir modülü vs
bana tam tersi çok yüksek geldi hem bluetooth da hemde hoparlör de gayet memnunumBluetooth sesi çok düşük kulaklıkta (( ne yaptıysam düzeltemedim var mıdır bunun bir modülü vs
hocam o dedigin modduulu nasil yaptin ? link vere bilirmisin?plore file maneger ile data dosyalarına erişim sağladım ,unlock game modül ile fos kilitlerini açtım,pubg ultra ses aktif yaptım,MAGNÉTAR JULIET mudülü ile şuanda pubg eskisinden 4 kat daha akıcı ve grafikler harika batarya fena değil ama buna kesinlikle değer,120 hz 90 fps düzgünleştiri açık ,modül balans madunda süper oldu dahada kurcalamam.
bende gayet memnunum viper yükleyince bluetooth kulaklıkta harika sonuçlar verdi Arrowbana tam tersi çok yüksek geldi hem bluetooth da hemde hoparlör de gayet memnunum
aga Firmware sürümü 12.0.7 mi öyleyse bende'de aynı hatayı verdi çözümü 12.0.8 yüklemekte buldumfw fendor yüklerken error 7 veriyor nedendir
edit:çözüldü orange fox recovery güncellenince
Hocam Arrow os yükledim de bir süre sonra kasıyor neden acabaArrow ile alakalı bir durum değil hocam, android 11 ile gelen bir durum bu, normal şartlarda erişim sağlayamazsınız. Cihazı rootlayıp, root destekli bir dosya yöneticisi ile /data klasörüne erişim sağlayabilirsiniz. Ya da play storeda ki bazı dosya yöneticileri de /data klasörüne yazma desteği verecek şekilde güncellendi. Örneğin Solid Explorer
Vardır illaki de bi yerlerde açmak için bir ayar vardır.Bluetooth sesi çok düşük az önce kulaklığımı P20 Lite'da denedim aynı şarkıları açtım arada dağlar kadar fark var