Magisk 21.4 sürümü sorunsuz yükleniyor A11 romlara hocam. Sadece flashlayın TWRP üzerinden. Bu kadar.Bir de magiski normal yüklüyor muyuz farklı bir şey yapmaya gerek var mı
Direkt A11 bu sorunun kaynağı. Ya A11 rom kullanmayacaksınız ya da Hellas TWRP veya Orangefox'un son sürümünü kullanacaksınız. Onlar şifrelemeyi çözüyor.şifreleme hatası alıyorum bunun sebebi twrp mi?
dostum orangefox son sürüm kurulu. ama sorun çıkardı. mecburen flash atıyorum şu anda temizlenmesi için. hellas ile denemeyi düşünüyorum.Direkt A11 bu sorunun kaynağı. Ya A11 rom kullanmayacaksınız ya da Hellas TWRP veya Orangefox'un son sürümünü kullanacaksınız. Onlar şifrelemeyi çözüyor.
Hocam A11 denedim kamera da herhangi bir sıkıntı yok hemen açılıp geçiş yapıyor ama okuduğum kadarı ile China cihazlarda şarj sorunu devam ediyor. QS 2.5 gerçekten pil konusunda iyi ama ben A10 a geri dönüyorum .Bugün çıkan sürümle beraber kamera sensör geçişlerindeki yavaşlık, uygulama içindeki kamera erişiminde donmalar çözülmüş. Ayrıca Çin cihazlarında hızlı şarj olmama sorunu da ortadan kalkmış olabilir (denemek lazım) diyorlar. QS 2.5 ile de pil optimizasyonu çok daha iyi olmuş gibi görünüyor. Denemek isteyenlere duyrulur.
Okul dolayısıyla önümüzdeki hafta sonu geçmeyi düşünüyorum ben.
Neden hocam? Ben de tam A11'e geçeyim diyordum.Hocam A11 denedim kamera da herhangi bir sıkıntı yok hemen açılıp geçiş yapıyor ama okuduğum kadarı ile China cihazlarda şarj sorunu devam ediyor. QS 2.5 gerçekten pil konusunda iyi ama ben A10 a geri dönüyorum
Hocam a10 a göre yavaş geldi bana birde lawchair launcherın düzgün çalışmamasıNeden hocam? Ben de tam A11'e geçeyim diyordum.