Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomArrow OS Official for Redmi Note 8 [Android 11/10]
hocam Arrow 10 kullanıyorum fw yüklemedim bunu yüklemeli miyim ve tam olarak açabilirmisiniz fw ne işe yarar tam olarak bu romda gereklilik yazmışsınız bu yüzden dönüşünüze göre yükleyeceğim arrow 10a
hocam Arrow 10 kullanıyorum fw yüklemedim bunu yüklemeli miyim ve tam olarak açabilirmisiniz fw ne işe yarar tam olarak bu romda gereklilik yazmışsınız bu yüzden dönüşünüze göre yükleyeceğim arrow 10a
Bir önceki sayfada yazıyor zaten ne işe yaradığı: romun, donanımı daha iyi kullanmasına (pil yönetimi, parmak izi sensörü vs.) yardımcı oluyor. Esasen zorunluluk değil ama fw kurmayanlar saçma sapan sorunlarını dile getirince geliştirici zorunlu dedi.
Romun üstüne flaşlıyorsunuz hocam sadece. Bu kadar.
Arkadaşlar çok fazla yorum var ROM'u yükleyecektim ama ne yapacağımı şaşırdım. Sadece linkteki dosyayı indirip kurmam yetmez mi? Firmware, magisk vs birsürü şey yazılmış. Tam olarak ne indirip flaşlamam lazım bu romu kurabilmek ve stabil kullanabilmek için?
Arkadaşlar çok fazla yorum var ROM'u yükleyecektim ama ne yapacağımı şaşırdım. Sadece linkteki dosyayı indirip kurmam yetmez mi? Firmware, magisk vs birsürü şey yazılmış. Tam olarak ne indirip flaşlamam lazım bu romu kurabilmek ve stabil kullanabilmek için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Romu ve fw dosyasını indirin sadece, Magisk root kullanmak isterseniz gerekli; rootsuz da kullanabilirsiniz.
Full wipe yapıp romu, ardından geri butonuna basarak fw dosyasını kurmanız lazım. Dediğim gibi, isterseniz fw sonrası Magisk'i kurabilirsiniz. Sonra da reboot system yaparsınız, cihaz açılır (5-10 dakika açılması sürer bir defaya mahsus olarak).
Tavsiyem Android 10 sürümünü indirin. Fw dosyasını bir sayfa önce attım.
Hocam merhabalar acaba şarj probleminin bir çözümü var mıdır? Telefon hızlı şarj olmuyor hızlı şarjı geçtim normal şarj olmuyor. Rom dan com memnunum eğer çözebilirsem de öyle bırakacağım.
Hocam merhabalar acaba şarj probleminin bir çözümü var mıdır? Telefon hızlı şarj olmuyor hızlı şarjı geçtim normal şarj olmuyor. Rom dan com memnunum eğer çözebilirsem de öyle bırakacağım.
bence şarj kablonu ve aletini kontrol etmelisin ben hiç bu tarz bir problem ile karşılaşmadım aksine miui romlara göre şarjın daha hızlı dolduğunu söyleyebilirim. (rom ile gelen kerneldede yaşamadım kerneli güncelledim hala yaşamamaktayım.)