Rom Arrow OS Official for Redmi Note 8 [Android 11/10]

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
hocam gappslı sürümü bulamadım vanilin ve gaps diye ayırmışlar bulamadım. Rom açıldı ben daha ilk defa bu kadar seri aosp rom görüyorum evolütiondan 10 dak daha iyi duruyor şuanlık. Ama şuan romda gördüğüm bir hata var. Launcher yüklenince tam ekran hareketlerii sapıtıyor. Tek bu sorunu var belki çözümü vardır bilmiyorum. Şarj ve şarj olma süresi de iyiyse ben bu telefonu yıllar boyu kullanırım :)

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
hocam gappslı sürümü bulamadım vanilin ve gaps diye ayırmışlar bulamadım. Rom açıldı ben daha ilk defa bu kadar seri aosp rom görüyorum evolütiondan 10 dak daha iyi duruyor şuanlık. Ama şuan romda gördüğüm bir hata var. Launcher yüklenince tam ekran hareketlerii sapıtıyor. Tek bu sorunu var belki çözümü vardır bilmiyorum. Şarj ve şarj olma süresi de iyiyse ben bu telefonu yıllar boyu kullanırım :)
tam ekran hareketleri launchera entegre olduğu için malesef launcher yükleyince sapıtması normal

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Sitesinden şu şekilde A10'u seçerseniz göreceksiniz hocam GAppslisini:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Başlatıcı için Systemless Launcher kurmanız lazım. Shady'nin birçok cihazdan port başlatıcısı var: Oneplus, Samsung, Asus, Pixel, Shady (kendisinin). Magisk modülü şeklindeler, güzelce kuruluyor bunlar. :)

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
ben vanilla buildi kurdum ondan sonra gapps buildi kurdum. Gapps build hem rom hem gapps ise kendime pis söverim :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
ben vanilla buildi kurdum ondan sonra gapps buildi kurdum. Gapps build hem rom hem gapps ise kendime pis söverim :)
Evet, öyle. :D Vanilla Googlesız versiyonu, Gapps Googlelı versiyonu. Ondan hata vermiştir TWRP. :)

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Evet, öyle. :D Vanilla Googlesız versiyonu, Gapps Googlelı versiyonu. Ondan hata vermiştir TWRP. :)
ben neden yanıldım hocam biliyor musunuz? kurduğum romların boyutu 1,4 gb aralrında olduğu için böyle düşündüm :) Allah ıslah etsin beni bugün bir şey daha öğrenmiş oldum sayenizde Allah razı olsun :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam siz pek eskilere dönmezdiniz hayırdır hangi rüzgar attı sizi oralara
Arrow A11'den çok memnundum aslında ama öğretmenlik, KPSS telaşı derken baya bir şeyden uzak kalmak istedim hocam. :)

Üst Alt