Çözüldü Arama kaydetme özelliği?

Melih bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.10
Telefon Modeli
Mi 10 T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese selam
Xiaomi mi 10 T Pro kullanıcısıyim önceki telefonum Mi 9, arama kaydetme özelliğini bulamıyorum eğer bu modelde yoksa gizli özellikler gibi bir yerden bu modu açabilir miyim bana yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Yeni modellerde yer alan Global romlar da, Google almış olduğu kararlar doğrultusunda, Mıuı uygulamaları ( Telefon Kişiler ve Mesajlar ) kaldırılarak Arama kayıt özelliği bulunmayan Google uygulamaları entegre edilmiştir.
Custom romlara geçiş yaparak Mıuı uygulamaların da yer alan Arama kaydetme özelliğini kullanabilir siniz.

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20
Mi 11 Lite 5G'de google telefon uygulamasının güncel sürümünü kullanmama rağmen arama kaydet seçeneği çıkmadı, ne yapmam gerekir?

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Mi 11 Lite 5G'de google telefon uygulamasının güncel sürümünü kullanmama rağmen arama kaydet seçeneği çıkmadı, ne yapmam gerekir?

Hocam bizde de halen durum aynı google bi akla hizmet getirdi ama daha sonradan telefon arama kaydetme özelliğini kaldırdı güncellemeyle birlikte geri gelirmi bilmiyoruz.

Oyla:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
peki tüm xiaomi cihazlar için bu durum böyle mi?

Xiaomi dışında google arama uygulaması olan diğer cihazlarda yaşadım ben. Google ya yanlışlıkla bizim ülkeye açtı sonradan da farketti yada daha sonra tekrar eklenilecek durum ne neden böyle oldu bilmiyoruz.

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20
Xiaomi dışında google arama uygulaması olan diğer cihazlarda yaşadım ben. Google ya yanlışlıkla bizim ülkeye açtı sonradan da farketti yada daha sonra tekrar eklenilecek durum ne neden böyle oldu bilmiyoruz.

google telefon uygulamasının kaydetme özelliği açık sürümünü bulup yüklesek kullanabilir miyiz acaba

Oyla:

Mardini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8
Konular
3
True phone dialer, kullanın , diğer rehber ve arama uygulamasını iptal edersiniz, çok iyi

Oyla:

nidya78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aydın
Cihazım
redmi 11 pro
Konular
0
Verdiğim programı yüklersen çağrı kayıt özelliğide var herhangi birşey yapmana gerek yok uygulamayı yükle varsayılan olarak ayarla hepsi bu
bende alabilir miyim? Hala işe yarıyor mu? o programı kullanırken yeni kayıt ettiğimiz kişiler yine google'a mı kaydoluyor?

Oyla:
Üst Alt