Soru AOSP'tan HyperOS'a geçilir mi?

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5

Forumda bu EU rom denen şeyi çok duydum. Normal HyperOS'tan farkı nedir?
Şuan aktif olarak Lunaris AOSP v3.7 kullanıyorum.
AOSP tabanlı bir rom olduğu için doğal olarak batarya performansı çok iyi, UI ise çok sade, tam benlik yani (:

Bootloader kilidini açmadan önce standart HyperOS 3 kullanıyordum. Hem bloatware'den hemde pil performansından hiç memnun değildim fakat bu eu rom'u merak ettim o yüzden sizlere soruyorum dostlar.
Yerimde olsanız ne yapardınız?..

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
6
Durum Güncellemesi:
Hocam son zamanlarda saçma bir şekilde ekran sürem agresif şekilde azalmaya başlamıştı bende PixelOS kurdum. Şuan işteyim ve akşama kadar ne kadar ekran süresi alacağımı ve ne kadar şarjım kalacağınj merak ediyorum. Sizleride buradan bilgilendiririm.
PixelOS'da 8.5,9 saat ekran süresi alıyoruz
Ek Not:
Dün akşamda denedim, şuanda deniyorum ama KernelSU Next PixelOS'ta stabil çalışmıyor. OrangeFox üzerinden kuruyorum, sonrasında son sürüm uygulamayı indirip uygulama içerisinden direkt kurulum yaparak sürümü güncellemeye çalışıyorum ama root kendi kendine siliniyor. Ayrıca PixelOS'u ilk defa deneyimliyorum ve özelleştirme seçeneklerinin bu kadar az olduğunu bilmiyordum. Akşama kadar dayanacağım ve akşam CrDroid kurup rom serüvenini sonlandırmak istiyorum 😐
orangefox'dan kurarsanız öyle olur tabi bende hiçbir sorun yok aylardır kernelsu kullanıyorum siz problem yaşıyorsunuz ve her güncellemede tabi gidicek bu pixelos'a özgü değil her romda böyle + pixelos'un ne olduğunu iyice araştırın adı üstünde zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
mükemmel

Son düzenleme:
Oyla:

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
orangefox'dan kurarsanız öyle olur tabi bende hiçbir sorun yok aylardır kernelsu kullanıyorum siz problem yaşıyorsunuz ve her güncellemede tabi gidicek bu pixelos'a özgü değil her romda böyle + pixelos'un ne olduğunu iyice araştırın adı üstünde zaten
Bundan önce eu rom ve Lunaris AOSP kullandım ve ikisinde de OrangeFox'tan kurup sonrasında güncelleyerek sorunsuz şekilde kullandım. Aynısını nedense PixelOS'ta yapamıyorum. Her neyse CrDroid'e geçip rahatalayacağım 😃

Oyla:

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
6
Bundan önce eu rom ve Lunaris AOSP kullandım ve ikisinde de OrangeFox'tan kurup sonrasında güncelleyerek sorunsuz şekilde kullandım. Aynısını nedense PixelOS'ta yapamıyorum. Her neyse CrDroid'e geçip rahatalayacağım 😃
iyi tercih hocam,bende bugün voltageos geçtim,ciddili mükemmel bir rom tavsiye ederim

Oyla:

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
iyi tercih hocam,bende bugün voltageos geçtim,ciddili mükemmel bir rom tavsiye ederim
Ben bataryamın olduğunu tekrar hatırladım hocam 😃 Önceden 17:00'a kadar zar-zor %25 şarjım kalıyordu, şuan saat 17:39 ve şarjım %59. Bu kadar fark inanılmaz... Dün akşam yorgundum o yüzden telefonla uğraşmak istedim ama bu akşam CrDroid'e geçmeyi planlıyorum.

Oyla:

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
6
Ben bataryamın olduğunu tekrar hatırladım hocam 😃 Önceden 17:00'a kadar zar-zor %25 şarjım kalıyordu, şuan saat 17:39 ve şarjım %59. Bu kadar fark inanılmaz... Dün akşam yorgundum o yüzden telefonla uğraşmak istedim ama bu akşam CrDroid'e geçmeyi planlıyorum.
geçin hocam,yakında yeni sürüm çıkacak o çok daha iyi olacak

Oyla:

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
geçin hocam,yakında yeni sürüm çıkacak o çok daha iyi olacak
Hocam cihaza sonunda resmi olarak LineageOS yayınlandı. Şuan yeni geçiş yaptım ve veri aktarımı yapıyorum. Muhtemelen bir daha rom değiştirmem gibi çünkü stock romların babası sonunda geldi :D

Oyla:

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
6
Hocam cihaza sonunda resmi olarak LineageOS yayınlandı. Şuan yeni geçiş yaptım ve veri aktarımı yapıyorum. Muhtemelen bir daha rom değiştirmem gibi çünkü stock romların babası sonunda geldi :D
baba rom geldi,tek eksik dolby ve mi kamera,başka bir eksiği yok mükemmel rom.Ama şundan eminimki zaman zaman sesin az olması ile problem yaşayacaksınız bu yüzden rom değitireceksiniz.Hayırlı olsun hocam

Oyla:

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
baba rom geldi,tek eksik dolby ve mi kamera,başka bir eksiği yok mükemmel rom.Ama şundan eminimki zaman zaman sesin az olması ile problem yaşayacaksınız bu yüzden rom değitireceksiniz.Hayırlı olsun hocam
Official Release olmasına rağmen saçma sapan UI çökmeleri oluyordu o yüzden crDroid'e geri döndüm. Ayrıca crDroid'de olup Lineage'de olmayan bir çok özellik var. Onların da eksikliğini çok hissettim. crDroid güncelleme almaya devam ettiği sürece crDroid'de kalacağım gibi gözüküyor.

Oyla:

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
6
Official Release olmasına rağmen saçma sapan UI çökmeleri oluyordu o yüzden crDroid'e geri döndüm. Ayrıca crDroid'de olup Lineage'de olmayan bir çok özellik var. Onların da eksikliğini çok hissettim. crDroid güncelleme almaya devam ettiği sürece crDroid'de kalacağım gibi gözüküyor.
Evo geçmenizi öneririm,yapan kişi işinde mükemmel birisi,menun olursunuz

Oyla:
Üst Alt