Soru AOSP'tan HyperOS'a geçilir mi?

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5

Forumda bu EU rom denen şeyi çok duydum. Normal HyperOS'tan farkı nedir?
Şuan aktif olarak Lunaris AOSP v3.7 kullanıyorum.
AOSP tabanlı bir rom olduğu için doğal olarak batarya performansı çok iyi, UI ise çok sade, tam benlik yani (:

Bootloader kilidini açmadan önce standart HyperOS 3 kullanıyordum. Hem bloatware'den hemde pil performansından hiç memnun değildim fakat bu eu rom'u merak ettim o yüzden sizlere soruyorum dostlar.
Yerimde olsanız ne yapardınız?..

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
deneyiminizi sevdim,bende 1 saat önce eu flaşladım,veri aktarımı yapıyorum 90 küsür gb,bu arada lineageos var bu cihaza ve işinde çok iyi olan birisi yapıyor,onun adı grewal,o ynı zamanda pixelos da official maintainer,pixelos'u da güzel aynı lineage gibi,size tavsiye ederim.
Official Release olmadığı sürece kullanmam hocam, tavsiyeniz için teşekkür ederim. Eu Rom'da hayırlı olsun 😄 Üstüne birde KernelSU Next kurun keyfinize bakın 🙃

Oyla:

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
6
Official Release olmadığı sürece kullanmam hocam, tavsiyeniz için teşekkür ederim. Eu Rom'da hayırlı olsun 😄 Üstüne birde KernelSU Next kurun keyfinize bakın 🙃
Official olup olmamasının bir anlamı yok çünkü geliştirici aynı geliştirici,tek değişen şey o etiket başka hiçbirsey yok,ksu init boot yamalamıştım eyw

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
önerdiğiniz aosp rom pixelos mu tekrar olmuş oluyor ama

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Bu zamana kadar kullandıklarınız arasında önerdiğiniz rom pixelos mu?

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Şuan da hangi romu önerirsiniz infinity x gözüme çarpıyor

Oyla:

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
deneyiminizi sevdim,bende 1 saat önce eu flaşladım,veri aktarımı yapıyorum 90 küsür gb,bu arada lineageos var bu cihaza ve işinde çok iyi olan birisi yapıyor,onun adı grewal,o ynı zamanda pixelos da official maintainer,pixelos'u da güzel aynı lineage gibi,size tavsiye ederim.
Durum Güncellemesi:
Hocam son zamanlarda saçma bir şekilde ekran sürem agresif şekilde azalmaya başlamıştı bende PixelOS kurdum. Şuan işteyim ve akşama kadar ne kadar ekran süresi alacağımı ve ne kadar şarjım kalacağınj merak ediyorum. Sizleride buradan bilgilendiririm.

Oyla:

ReQo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ReQo
Cihazım
Poco F6 (8/256)
Konular
5
Ek Not:
Dün akşamda denedim, şuanda deniyorum ama KernelSU Next PixelOS'ta stabil çalışmıyor. OrangeFox üzerinden kuruyorum, sonrasında son sürüm uygulamayı indirip uygulama içerisinden direkt kurulum yaparak sürümü güncellemeye çalışıyorum ama root kendi kendine siliniyor. Ayrıca PixelOS'u ilk defa deneyimliyorum ve özelleştirme seçeneklerinin bu kadar az olduğunu bilmiyordum. Akşama kadar dayanacağım ve akşam CrDroid kurup rom serüvenini sonlandırmak istiyorum 😐

Oyla:
Üst Alt