Yorumlarını az önce görüp de şimdi kurulum gerçekleştirdim ben de.

Şuanlık çok çok çok iyi diyebilirim 1 yada 2 özellik hariç ne istersem var ve hiçbir şey sırıtmıyor gayet estetik gayet uyumlu gayet bir google cihazlarından birini kullanıyormuşum gibi hissettiriyor ve oldukça akıcı işlem yaparken. Merak edenler için şu aşağıdakiler harici tek bir sıkıntım yok MIUI bağımlısı olarak AOSP romlarda Evolution X sonrasında uzun süre kullanacağımı düşündüğüm rom oldu.
Birkaç sıkıntım şöyle;
Toplu uygulamaları seçip klasörleme yapılmıyor,
Uygulama çekmecesi kaldırılmıyor,
Sistem üzerinden güncellemesini yok ya da ben bulamadım o kadar karıştırmama rağmen (zaten sitesinde 3.9 var burdaki arkadaşlar 4.2 yi ayrı bi siteden önerdi orası karışık anlamış bile değilim)
MIUI kamerası yok ne yazık kii AOSP romların sıkıntısı Gcam son sürüm kurarak bi şekilde halledicem.
02:00 da gözlemlediğim sorun ise Vowifi simgeler yok belki simgeleri gizlemişlerdir dedim fakat uçak modu wifi açıkken arama yapmıyor bilgilendireyim ayarları açık üstelik...
Bu kadar arkadaşlar sıkıntılar, yorum yapmak isteyen gözlemlerini söylemek isteyen kıyaslama yapmak isteyenler yazabilir etiketleyedebilir beni paso AOSP denediğim için...
Bu arada Mi 9T nin Pro olanının Havoc konusunu güncelleyelim lütfen hocam Havoc göz ardı edilmiş bayağı forumda.
cohci52