Soru Aosp Rom Önerisi

Hangisi Daha iyi

• Arrow

Oy: 12 28,6%
  • mxm

Oy: 2 4,8%
  • evulation x

Oy: 14 33,3%
  • pixel

Oy: 14 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    42

seksek16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Yorumlarını az önce görüp de şimdi kurulum gerçekleştirdim ben de.:D
Şuanlık çok çok çok iyi diyebilirim 1 yada 2 özellik hariç ne istersem var ve hiçbir şey sırıtmıyor gayet estetik gayet uyumlu gayet bir google cihazlarından birini kullanıyormuşum gibi hissettiriyor ve oldukça akıcı işlem yaparken. Merak edenler için şu aşağıdakiler harici tek bir sıkıntım yok MIUI bağımlısı olarak AOSP romlarda Evolution X sonrasında uzun süre kullanacağımı düşündüğüm rom oldu.
Birkaç sıkıntım şöyle;
Toplu uygulamaları seçip klasörleme yapılmıyor,
Uygulama çekmecesi kaldırılmıyor,
Sistem üzerinden güncellemesini yok ya da ben bulamadım o kadar karıştırmama rağmen (zaten sitesinde 3.9 var burdaki arkadaşlar 4.2 yi ayrı bi siteden önerdi orası karışık anlamış bile değilim)
MIUI kamerası yok ne yazık kii AOSP romların sıkıntısı Gcam son sürüm kurarak bi şekilde halledicem.
02:00 da gözlemlediğim sorun ise Vowifi simgeler yok belki simgeleri gizlemişlerdir dedim fakat uçak modu wifi açıkken arama yapmıyor bilgilendireyim ayarları açık üstelik...

Bu kadar arkadaşlar sıkıntılar, yorum yapmak isteyen gözlemlerini söylemek isteyen kıyaslama yapmak isteyenler yazabilir etiketleyedebilir beni paso AOSP denediğim için...giggle~~

Bu arada Mi 9T nin Pro olanının Havoc konusunu güncelleyelim lütfen hocam Havoc göz ardı edilmiş bayağı forumda. cohci52
kurulumu nasil yaptiniz acaba linkte 2 adet 4.2 var biri 1.6 gb diğeri 1.1 gb hangisini indiricez ve kurulum adımları nedir bilgilendirebilir misiniz?

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
kurulumu nasil yaptiniz acaba linkte 2 adet 4.2 var biri 1.6 gb diğeri 1.1 gb hangisini indiricez ve kurulum adımları nedir bilgilendirebilir misiniz?
Sonunda gapps yazanı indirin.
Twrp yada orangefox artık hangisini kullanıyorsanız açıp önce vendor sonra rom sonra dilerseniz magisk kurarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Sizin cihazınıza uygun konu aşağıda yer almakta.
Burdaki adımları gerçekleştirebilir vendorunuzu verilen linkten indirebilirsiniz (her zaman son sürüm vendoru tercih ederim)
Buyrun

muhammedkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
SİGORTACI
Konular
2
Dönüp dolaşıp sonunda eu ya geri döneceksiniz. Acı ama gerçek...
İyi geceler dilerim.
Sürekli ama sürekli rom değişen biriyim. Pixel romdan sonra daha miui tövbe :D asla yani. O aospun stabilliği ve seriliği..

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Sürekli ama sürekli rom değişen biriyim. Pixel romdan sonra daha miui tövbe :D asla yani. O aospun stabilliği ve seriliği..
Tabii seri olduğu konusunda kimsenin şüphesi yok, MIUI ın bazı uygulamalarını alıştıktan sonra zorlayabiliyor ya da estetik bağımlısıysak.. angel~~

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Sonunda gapps yazanı indirin.
Twrp yada orangefox artık hangisini kullanıyorsanız açıp önce vendor sonra rom sonra dilerseniz magisk kurarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Sizin cihazınıza uygun konu aşağıda yer almakta.
Burdaki adımları gerçekleştirebilir vendorunuzu verilen linkten indirebilirsiniz (her zaman son sürüm vendoru tercih ederim)
Buyrun
Hocam merhabalar. Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. Vendor dediğiniz şeyi eu 12.0.6 stabil üstüne atıp bu rom'u yükleyebilir miyim? Pazardan bu yana birkaç gün daha geçmiş. Rom ile ilgili yorumlarınız hala aynı mı? Ben de aylarca aosp geçsem mi geçmesem mi diye kıvranıp durdum. En son yine eu stabil yüklemiştim. Bir bakayım diyorum :D çift tıklama ile uyandırma, kitleme vs var mı? Aradığım çoğu özellik var demişsiniz de ona bir özet geçebilir misiniz size zahmet olmaz ise? Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Sağlıkla kalın.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Hocam merhabalar. Öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. Vendor dediğiniz şeyi eu 12.0.6 stabil üstüne atıp bu rom'u yükleyebilir miyim? Pazardan bu yana birkaç gün daha geçmiş. Rom ile ilgili yorumlarınız hala aynı mı? Ben de aylarca aosp geçsem mi geçmesem mi diye kıvranıp durdum. En son yine eu stabil yüklemiştim. Bir bakayım diyorum :D çift tıklama ile uyandırma, kitleme vs var mı? Aradığım çoğu özellik var demişsiniz de ona bir özet geçebilir misiniz size zahmet olmaz ise? Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Sağlıkla kalın.
Merhaba hocam günaydın.
Evet hala aynı dediklerim.
Temiz kurulum her zaman öneririm hocam.
Evet çift tık uyandırma ve uyutma var.
Operatör ismi değiştirme var.
Parmak izi animasyon ekleme kaldırma değiştirme var.
Dahs bir çok şey var emin olun hocam şimdilik aklıma gelenler bunlar. angel~~

Yerkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. İşim gereği devamlı adres alıyorum müşterilerden. Bunun için en kolayı ses kaydı benim için. Kullandığım miroom Yandex navigasyonda hata veriyor. Hem şarj konusunda hem saydığım özellikleri barındıran uzun aylar kullanacağım bir rom önerirmisiniz. Birde rehberim çok kabarık rom geçişinde rehberini nasıl kopyalayabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. İşim gereği devamlı adres alıyorum müşterilerden. Bunun için en kolayı ses kaydı benim için. Kullandığım miroom Yandex navigasyonda hata veriyor. Hem şarj konusunda hem saydığım özellikleri barındıran uzun aylar kullanacağım bir rom önerirmisiniz. Birde rehberim çok kabarık rom geçişinde rehberini nasıl kopyalayabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
MIUI'ın zaten bulutunda rehber eşzamanlanıp yedekleniyor fakat daha karmaşık olmasın derseniz Google kişiler i önerebilirim.
Her geçtiğiniz romda direkt Google kişiler uygulamasını indirip yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.

Yerkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz erkan
Cihazım
Mi 6
Konular
3
MIUI'ın zaten bulutunda rehber eşzamanlanıp yedekleniyor fakat daha karmaşık olmasın derseniz Google kişiler i önerebilirim.
Her geçtiğiniz romda direkt Google kişiler uygulamasını indirip yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.
hangi romu önerirsiniz hocam?

Üst Alt