Soru Aosp Rom Önerisi

Hangisi Daha iyi

• Arrow

Oy: 12 28,6%
  • mxm

Oy: 2 4,8%
  • evulation x

Oy: 14 33,3%
  • pixel

Oy: 14 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    42

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
msm xtended kullandınız mı hic
Yok hocam. Kullanmamı tavsiye ediyor musunuz? hemen yükleyip deneyeyim. edit: ben bunu kernel sanmıştım. sanırım rommuş. zaten kullandığım ayar gerektiren çok bir şey yok. acep kurup denesem mi bilemedim.
Rica ederim hocam.
Pil tasarrufu ayarlarını gözden geçiriniz.
Ben şuan eu beta son sürümdeyim, herhangi bir kernel kullanmıyorum.
Teşekkürler hocam. Her şeyi denedim. Arkaplan optimizasyonlarını falan da kapattım fakat kernelin özelliği oyun odaklı olduğu için belli bir süre sonra arkaplanı temizlemek üzerine sanırım. Şarj vs çok güzel fakat uygulama kapatması hoş olmuyor. Bundle uygulamasının bildirimlerini de kaybettim o yüzden. Aramadayım. MSM extended deneyeceğim herhalde bakalım nasıl olacak.

Emrekrks0

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9t
Konular
34
Yok hocam. Kullanmamı tavsiye ediyor musunuz? hemen yükleyip deneyeyim. edit: ben bunu kernel sanmıştım. sanırım rommuş. zaten kullandığım ayar gerektiren çok bir şey yok. acep kurup denesem mi bilemedim.

Teşekkürler hocam. Her şeyi denedim. Arkaplan optimizasyonlarını falan da kapattım fakat kernelin özelliği oyun odaklı olduğu için belli bir süre sonra arkaplanı temizlemek üzerine sanırım. Şarj vs çok güzel fakat uygulama kapatması hoş olmuyor. Bundle uygulamasının bildirimlerini de kaybettim o yüzden. Aramadayım. MSM extended deneyeceğim herhalde bakalım nasıl olacak.
şuana kadar kullandığım en iyi aosp diyebilirim geliştiricisi biraz ara vermis ama geri dönüncegini söylüyor

rido_knight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
11
şuana kadar kullandığım en iyi aosp diyebilirim geliştiricisi biraz ara vermis ama geri dönüncegini söylüyor

Tamamdır hocam bugün geçeyim o zaman. Aosp'den aosp'ye geçerken vendor yüklemeye gerek yok değil mi? Bir bilginiz var mı ?

Üst Alt