- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
skill animasyonu gelirken miui in aosp direk vurmuş olur benceTek attıktan sonra, nasıl düz vuruyor?
skill animasyonu gelirken miui in aosp direk vurmuş olur benceTek attıktan sonra, nasıl düz vuruyor?
Hocam o cihazı almak için ben şehir değiştirdim.s2 çok güzel cihazdı s2 üzerine o tasarımsal güzellikte cihaz çıkarması çok uzun zaman sonra oldu .
Öyle deme belki animasyon bile olmaz.skill animasyonu gelirken miui in aosp direk vurmuş olur bence
AospPil performansları karşılaştırıldığında hangisi iyi peki? Şu günlerde benim için en önemlisi uzun pil süresi
Hocam bir çok aosp romda derin uyku sorunu olduğu yazıyor. Bir kaç kez denedim aosp ama ekran süresini tam ölçecek kadar kalamadım. Bildirimlerin gelmeme sorunuyla karşılaştım ve tabiki arayüz MIUI yi arattı. Mi 8 için MIUI den daha fazla ekran süresi verecek bir aosp rom önerebilir misiniz arayüz iyi gelmese de ekran süresi için kullanmaya değecek bir rom?
Teşekkürler hocamBu hataya çok düşülüyor "Aosp romların arayüzü kötü sıkıcı" bu sadece dümdüz kullandığınızdan dolayı romu pek çok rom içinde pek çok özelleştirme var ve daha fazla özelleştirmeyi sağlayan uygulamalarda var size kalmış nasıl kullanacağınız hani böyle örnek vereyim bunda pek bir şey yapmadım bile. Pil için en iyi performansı lineage os verir onu da yazayım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.