- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
aosp skill bile atmaz düz vuruşu yeterMIUI tek atar.
aosp skill bile atmaz düz vuruşu yeterMIUI tek atar.
cm10 şu benim avatarda olan mıYaklaşık 2012 den beri sıkı bir AOSP (CM 10) rom kullanıcısı ve hayranıydım. Hatırlarsınız belki Samsung telefonlar o zamanlar çok daha alınabilir fiyattaydi. Ama Touchwiz denilen illet bir arayüz ve ağzına kadar bloatware yüklü gelirdi. Küçük buglari da olsa sineye çeker CyanogenMod yükler keyfimize bakardık.
Atsana reyis tam ekran kullanımını. Gormek istiyorum vallaAçıkçası ben aosp de denedim miui de denedim aosp ye başta geçme sebebim miui nin akıcı olmaması idi ama şuan kullandığım xiaomi.eu miui 11 oldukça akıcı nito kernel ile birlikte hani gösterebilriim de bunu.
Ne güzel özetlediniz siz öyle yaYaklaşık 2012 den beri sıkı bir AOSP (CM 10) rom kullanıcısı ve hayranıydım. Hatırlarsınız belki Samsung telefonlar o zamanlar çok daha alınabilir fiyattaydi. Ama Touchwiz denilen illet bir arayüz ve ağzına kadar bloatware yüklü gelirdi. Küçük buglari da olsa sineye çeker CyanogenMod yükler keyfimize bakardık.
Nexus 4 le Galaxy S3 arasında kaldığımda hala neden Nexus 4 almadım diye hayiflanirim.
Neyse gelelim yakın zamanlara, yaklaşık 2.5 sene önce Mi6 aldım (o zaman da OnePlus 5 ile arasında kalmistim, daha küçük olması, daha ucuz olması cezbetti Mi6 nin)
Başlarda MIUI çok ahım şahım gelmese de beni öyle kendine bağlamış ki izin günümde dayanamayıp LineageOS 17.1 yükledim (yedekleme yükleme uygulamalar vs 3-4 saati buldu) bir saat içinde pişman oldum. O küçük detayları gerçekten olmadığı zaman hissediliyor.
Geçmem demiyorum ama tekrardan LineageOS a geçersem bu sadece meraktan olur.
1 GB ramli telefonlarda AOSP tercih değil ihtiyaçtı, günümüzde 6 GB ramli Snapdragon 835 li telefonlarda bu ihtiyaç yerini niş bir hobiye bıraktı bence.
Saygılar
İyi de bizim cihazın rami 4 islemci sd665 şimdi bizim işimizi görüyor yani sanki sd 835 lik cihaz verdiler de biz kullanmadik yahuNe güzel özetlediniz siz öyle ya