Soru Aosp Custom rom önerileriniz

ulaulas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Merhabalar arkadaşlar, miui tabanlı olmayan rom kullanan arkadaşlarımız varsa eksi artı yorumlarını yazabilirler mi?

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
MI6 için eğer aosp arıyorsan, aosp un kralı RR yi kur hocam, anlatmaya uğraşmayacağım zaten biliyorsunuzdur özelliklerini, ben birkaç hafta kullandım henüz bugün Merak ettiğim için EpicRom a geçtim, ama Son güncellemelerden sonra RR de sıkıntı yapacak bir sorun olmadığını söyliyeyim kullanıma engel olacak hiçbir şey yok, belki 1-2 ufak şey oda kullanıcının şansına kalıyor sanırım, kısaca kurun biraz deneyin derim pişman olmazsınız

Oyla:

dertli01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Hocam uzun zaman rr 5.8.5 kullandım. Bundan önceki günlük romum oydu. Ancak yine bazı uyumsuzluk sorunları var. Whatsapp kamerası vs. O sebeble bir arayış içindeyim. Ayrıca rr 6 oreo hala çalışma aşamasında bugları mevcut. Bir müddet daha los devam ederim sanırım. Öneri için teşekkürler.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Berkdursun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Yigit
Cihazım
Xiomi Mi 6
Konular
18
Arkadaşlar yeni bir konu açmak istemedim aosp romlar çok güzel geliyor bana ve yüklemek istiyorum denediklerim aex crdroid pixel ve lineage pixel de arama sorunu oldu yoksa süper romdu aex te de çok hızlı gidiyordu şarjı sizce şuan güncel olarak en iyi aosp rom nedir mi6 ya göre

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dertli01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Hocam geç oldu biraz ama ben de uzak kaldım. Pek emin olmamakla birlikte şu an kullandığım rom Nitrogen OS Pie. Ben RR öneriyorum ama o da bootloopa sokuyor telefonu 6.1 sürümlerinden itibaren. Rom geçmişinden bakıp 6.0 versiyonlarını yükleyebilirsiniz. Onun haricinde pixelin 8.1 oreo romlarında arama sorunu yok. Pixelin Pie 9.0 romlarındaki arama sıkıntıları Volte yi devre dışı bıraktığınızda çözülüyor. Zip flashlama yöntemiyle düzeltiyorlardı. Bilginiz olsun.

Oyla:

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Şu an lineage os 15.1 kullaniyorum, genel olarak saf Android arayüzü daha hoşuma gittigi için bu roma geçtim. Genel olarak akici bir rom, gcam kurduktan sonra kamera olarak da bir eksiği kalmadı. Pil performansı da deneyimlediğim kadarıyla son kullandığım miui global beta ile benzer. Saf android seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
Eu romdan geçilir mi hocam

Oyla:
Üst Alt