- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Hocam OmniJaws bazı aosp romlarda stok olarak yüklü geliyor.
Bu hava durumu widget'in adı ne hocam?
Hocam aşağıdaki mesajda belirtmiştim, bakabilirsiniz.Hocam ANX camera 185 indirdim magisk ten kurdum surekli hata veriyor .ben hsngisini indirme konusunda celişki yasadim .Hangi versiyonu indirecegim ysrdimci olurmusunuz
Hocam linkten görüntülerdeki sürümleri indirip, Magisk aracılığıyla sıralı bir şekilde kurulum gerçekleştiriyoruz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam teşekkür ederim. Hic abartmiyorum bu forum da teksiniz ,herkese herşeye yetişiyorsunuz.Hocam OmniJaws bazı aosp romlarda stok olarak yüklü geliyor.
Hocam aşağıdaki mesajda belirtmiştim, bakabilirsiniz.
Eyvallah hocam teveccühünüz, elimden geldiğince / burda olduğumca dönmeye çalışıyorum.Hocam teşekkür ederim. Hic abartmiyorum bu forum da teksiniz ,herkese herşeye yetişiyorsunuz.
Eminim vardır, paylaşım olmadıktan sonra bir anlamı yok hocam .Ben 53 yaşında taze emekli biri olarak yaklaşık 15 yıldır aldığım hiçbir android cihazı root ve custom rom suz kullanmadım .Eyvallah hocam teveccühünüz, elimden geldiğince / burda olduğumca dönmeye çalışıyorum.
Forumda çok çok değerli ve bilgi birikimli hocalarımız var, daha denk gelmemişsinizdir.
Aynı problemi nikgappsta yaşamıştım, GApps paketinin en temel olanını yüklediğimde problem çözülmüştü.Google haritalar ve bir kaç Google uygulamalar hata veriyor açılmıyor. Bir bilgisi olan var mı acaba. Vanilia varyantı ile bitgaps kurulu
Teşekkürler link var mı elinizde acabaAynı problemi nikgappsta yaşamıştım, GApps paketinin en temel olanını yüklediğimde problem çözülmüştü.
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi