- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam romu kurmaya daha fırsat bulamadım ama akıllı şarj özelliği ve ekran kapalı FOD gelmiştir ya da gelecektir. Detaylı güncelleme geçmişini yüklediğiniz son versiyondan itibaren inceleyebilirsiniz.UnlnViTeD Hocam bugünkü güncellemeden ne haber gözle görülür bir değişiklik yok değil mi ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam şöyle anlatayım, artık uygulamaları kaldırmak yerine devre dışı bırakıyorum. Çünkü roma güncelleme geldiğinde tekrar kaldırdığımız uygulamalar geri gelebiliyor. Devre dışı bıraktığımızda ise roma günceleme geldiğinde bile devre dışı kalmaya devam ediyor. Kaldırıp kalıntı olayına gelecek olursak uygulamaların bütün klasör bağlantılarını App Manager ile görebiliyoruz. Emin olmak için istersek ekstradan bakabiliriz.UnlnViTeD Hocam bir sorum daha olacaktı siz bir yorumunuzda F-Droid'den AppManager'i önermiştiniz sistem uygulamalarını kaldırmak için AppManager'den sistem uygulamasından herhangi birisini kaldırdığımızda komple kaldırıyor mu ? yani android data - obb dosyalarını paketlerini kalıntılarını vs. komple siliyor mu denediniz mi hiç ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben halen ingilizce versiyonunu kullanıyorum. Son sürümde Türkçe dil desteğide geldi. Buyrun linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir