Rom [AOSP] ArrowOS OFFICIAL Android 11 OSS Vendor [9T Pro | K20 Pro] 23.01.2022

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
UnlnViTeD Hocam bugünkü güncellemeden ne haber gözle görülür bir değişiklik yok değil mi ?
Hocam romu kurmaya daha fırsat bulamadım ama akıllı şarj özelliği ve ekran kapalı FOD gelmiştir ya da gelecektir. Detaylı güncelleme geçmişini yüklediğiniz son versiyondan itibaren inceleyebilirsiniz.

UnlnViTeD Hocam bir sorum daha olacaktı siz bir yorumunuzda F-Droid'den AppManager'i önermiştiniz sistem uygulamalarını kaldırmak için AppManager'den sistem uygulamasından herhangi birisini kaldırdığımızda komple kaldırıyor mu ? yani android data - obb dosyalarını paketlerini kalıntılarını vs. komple siliyor mu denediniz mi hiç ?
Hocam şöyle anlatayım, artık uygulamaları kaldırmak yerine devre dışı bırakıyorum. Çünkü roma güncelleme geldiğinde tekrar kaldırdığımız uygulamalar geri gelebiliyor. Devre dışı bıraktığımızda ise roma günceleme geldiğinde bile devre dışı kalmaya devam ediyor. Kaldırıp kalıntı olayına gelecek olursak uygulamaların bütün klasör bağlantılarını App Manager ile görebiliyoruz. Emin olmak için istersek ekstradan bakabiliriz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ben halen ingilizce versiyonunu kullanıyorum. Son sürümde Türkçe dil desteğide geldi. Buyrun linki:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Hocam romu kurmaya daha fırsat bulamadım ama akıllı şarj özelliği ve ekran kapalı FOD gelmiştir ya da gelecektir. Detaylı güncelleme geçmişini yüklediğiniz son versiyondan itibaren inceleyebilirsiniz.

Hocam şöyle anlatayım, artık uygulamaları kaldırmak yerine devre dışı bırakıyorum. Çünkü roma güncelleme geldiğinde tekrar kaldırdığımız uygulamalar geri gelebiliyor. Devre dışı bıraktığımızda ise roma günceleme geldiğinde bile devre dışı kalmaya devam ediyor. Kaldırıp kalıntı olayına gelecek olursak uygulamaların bütün klasör bağlantılarını App Manager ile görebiliyoruz. Emin olmak için istersek ekstradan bakabiliriz.

Ben halen ingilizce versiyonunu kullanıyorum. Son sürümde Türkçe dil desteğide geldi. Buyrun linki:
Smart charging ve parmak izi var hocam şu an romda.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Smart charging ve parmak izi var hocam şu an romda.

Teşekkürler hocam, özellikle akıllı şarj beklediğim bir özellikti.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Teşekkürler hocam, özellikle akıllı şarj beklediğim bir özellikti.
Yüzde 80e mi ayarlıyorsunuz hocam?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Yüzde 80e mi ayarlıyorsunuz hocam?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Aynen hocam, yüzde 80 iyidir.

Reset Battery Statistics aktif edilirsede belirlenen şarj seviyesine gelince ekran süresi ve pil kullanım süresini sıfırlanır. Sağlıklı bir şekilde gözlemleme de yapılabilir.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39

Anladım hocam teşekkür ederim baktım dosya yollarına komple paket ve kalıntıları da temizliyor zaten sildiğim arrowda belli başlı sistem uygulamaları olduğu için her güncelleme sonrası tekrar silmekten çekinmem :)
Akıllı şarj ve kapalı ekran parmak izi gelmiş güzel olmuş böyle özellikler gerçekten lazım Yes~~
Birde ArrowOS da yerini bulamadığım ya da olmayan bir özellik kilit ekranında çift tıklama ile açılınca tekrar kapanmıyor hocam.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Anladım hocam teşekkür ederim baktım dosya yollarına komple paket ve kalıntıları da temizliyor zaten sildiğim arrowda belli başlı sistem uygulamaları olduğu için her güncelleme sonrası tekrar silmekten çekinmem :)
Akıllı şarj ve kapalı ekran parmak izi gelmiş güzel olmuş böyle özellikler gerçekten lazım Yes~~
Birde ArrowOS da yerini bulamadığım ya da olmayan bir özellik kilit ekranında çift tıklama ile açılınca tekrar kapanmıyor hocam.
Rica ederim hocam,
>> Ayarlar
>> Hareketler
>> Durum çubuğunda uyutmak için çift dokunmayı aktif ederseniz, kilit ekranında da durum çubuğuna çift dokunma çalışıyor.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Rica ederim hocam,
>> Ayarlar
>> Hareketler
>> Durum çubuğunda uyutmak için çift dokunmayı aktif ederseniz, kilit ekranında da durum çubuğuna çift dokunma çalışıyor.
Çözdüm hocam ayarlar -> ekran -> dokunarak uyandır seçeneğini kapatıp açtım çözüldü Yes~~

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17

madcyler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cihat
Cihazım
MI6
Konular
0
Rica ederim hocam, keyifli kullanımlar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmukabele ile hocam, minimalist rom seviyorsanız bir ara denemenizi tavsiye ederim. Vanilla Varyantı + BitGApps
Hocam ANX camera 185 indirdim magisk ten kurdum surekli hata veriyor .ben hsngisini indirme konusunda celişki yasadim .Hangi versiyonu indirecegim ysrdimci olurmusunuz

Üst Alt