Rom [AOSP] ArrowOS OFFICIAL Android 11 OSS Vendor [9T Pro | K20 Pro] 23.01.2022

ademsahin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem ŞAHİN
Cihazım
Mi Band 4
Konular
40
Android 11 ve güncelleme alıyor.

ArrowOS sitesinden cihazınıza uygun romu indirebilirsiniz, hatta forumda yoksa konusu açabilirsiniz. Diğer kullanmak isteyen arkadaşlarımız için faydalı olabilir.
Siz söyleyince tekrar baktım ama Pocophone F1 cihazın kodu download listesinde yer almıyor.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
1 şubat tarihli güncelleme geldi, evoxu bırakıp bunu deneyeceğim bakalım.

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Google Drive ve haritaları açtığımda beklenmedik bir şekilde kapandı deyip kapanıyor hocam, sebebi nedir? GApps paketi olarak nikgapps yüklü.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Google Drive ve haritaları açtığımda beklenmedik bir şekilde kapandı deyip kapanıyor hocam, sebebi nedir? GApps paketi olarak nikgapps yüklü.

Google uygulamalarıyla sorun yaşayanlar yükledikleri nikgapps paketinin türüne dikkat etsinler, benim gibi basic sürümünü yüklediyseniz uygulamalarda problem çıkabiliyor. Core versiyonunu yükleyince problemler ortadan kalkıyor.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20

Hocam BitGApps ile haritaları kullanıyordum, problem yoktu. Drive denemedim.

NikGApps Core mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google uygulamalarıyla sorun yaşayanlar yükledikleri nikgapps paketinin türüne dikkat etsinler, benim gibi basic sürümünü yüklediyseniz uygulamalarda problem çıkabiliyor. Core versiyonunu yükleyince problemler ortadan kalkıyor.
Hocam zaten Vanilla Varyantı kullanıyorsanız, GApss paketi olarak minumum hangisi ise onu kullanmak gerekli. Çünkü diğer versiyonlarda Google Dialer günceli geliyor ve arama kaydı gidiyor, yetmezmiş gibi ekstra Google servisleri geliyor. GApps varyantından bir farkı kalmıyor.

Son düzenleme:

serkaon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Ortodontist
Konular
6
Hocam BitGApps ile haritaları kullanıyordum, problem yoktu. Drive denemedim.

NikGApps Core mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zaten Vanilla Varyantı kullanıyorsanız, GApss paketi olarak minumum hangisi ise onu kullanmak gerekli. Çünkü diğer versiyonlarda Google Dialer günceli geliyor ve arama kaydı gidiyor, yetmezmiş gibi ekstra Google servisleri geliyor. GApps varyantından bir farkı kalmıyor.
Basic olanını yüklemiştim dialerda arama kaydı vardı onda sorun yoktu da maps ve driveda problem yaşadım core versiyonunu yükleyince düzeldi.

Romu beğendim baya minimal bir rom. Kendiniz inşa ediyorsunuz tabiri caizse. Siz hangi romdasınız hocam blisste mi bunda mı?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Basic olanını yüklemiştim dialerda arama kaydı vardı onda sorun yoktu da maps ve driveda problem yaşadım core versiyonunu yükleyince düzeldi.

Romu beğendim baya minimal bir rom. Kendiniz inşa ediyorsunuz tabiri caizse. Siz hangi romdasınız hocam blisste mi bunda mı?
Anladım hocam, dün Bliss Android 11 konusunu açabilmek adına romu kurmuştum. Hali hazırda HavocOS yedeği vardı, geçici bir süreliğine yedeği yükledim.

Minimalistliği, pil verimliliği ve stabilitesi dolayısıyla ArrowOS'a dönerim bende...

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
UnlnViTeD Hocam bugünkü güncellemeden ne haber gözle görülür bir değişiklik yok değil mi ?

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
UnlnViTeD Hocam bir sorum daha olacaktı siz bir yorumunuzda F-Droid'den AppManager'i önermiştiniz sistem uygulamalarını kaldırmak için AppManager'den sistem uygulamasından herhangi birisini kaldırdığımızda komple kaldırıyor mu ? yani android data - obb dosyalarını paketlerini kalıntılarını vs. komple siliyor mu denediniz mi hiç ?

Üst Alt