- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam, aynen AdGuard kullanıyorum. Oyun oynamadığım için bilemiyorum, diğer yönleri iyi. Alternatif olarak Blokada deneyebilirsiniz. Uygulama hem açık kaynak kodlu hem de oldukça beğeniliyor. Belki onda Lag problemi oluşmuyordur.Hocam 2 sorum olacaktı , 1.si reklam engelleme olarak sanırım adguard kullanıyorsunuz , ben de adguard yükledim fakat vpn kurmadan reklamları engellemiyor bunun bir çözümü var mıdır? Çünkü vpn kurunca oyunlarda lag problemi oluyor bunu çözemedim bir türlü. 2. sorum parlaklık konusunda, MIUI ile kıyaslayınca örnek veriyorum parlaklık durumu %30 ken MIUI da daha parlak gibi.Sormak istediğim şu ben bu romu cihazın ömrü dolana kadar kullanmayı düşünüyorum ve yaz aylarında güneşten ötürü parlaklık yetersiz kalır mı ? Parlaklığı %100 yaptığımız zaman normal MIUI gibi yüksek parlaklık mı yapar yoksa daha mı düşük kalır merak ettiğim bu. Umarım tam olarak anlatabilmişimdir. Siz uzun süre aosp romlar kullandığınız için en iyi siz cevaplarsınız diye düşündüm, şimdiden teşekkür ederim hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Parlaklık konusuna gelince ben mesela minimum parlaklığını seviyorum, bazı romların daha da altına inebiliyor. Maksimum parlaklık içinde net bir şey diyemem, ikisini kurup aynı şartlarda deneyimlemek, hatta imkan varsa çekim yapmak lazım ama teknik olarak MIUI ya denk olmalı... Bu arada karanlık modu pasif ettiğimiz zaman görünürlük bir nebze de olsa artıyor.