- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 56
Herkese selam! Bu anketimizde Miui Türkiye Forum üyelerinin bilgisayar üzerinde işletim sistemi tercihlerini göreceğiz.
Gizli oy açık sayım ile oylarınızı alalım .
1'den fazla işletim sistemine oy verebilmeniz için oy sınırınız limitsiz.
Aynı zamanda eğer GNU/Linux'a oy verdiyseniz kullandığınız dağıtımı da yazınız.
Kullandığınız işletim sistemini ve neden o işletim sistemini kullandığınızı, neden tercih ettiğinizi, hangi özelliğini sevdiğinizi ve neden önerdiğinizi yazınız, sohbet edelim .
Ben Windows 10 ve Linux dağıtımları kullanıyorum. Windows pek sevmiyorum ve Linux'u sevenlerdenim. Birçok Linux dağıtımı kullanmış olmakla beraber şu an Arch tabanlı Manjaro dağıtımını KDE masaüstü ortamı ile kullanıyorum. Özelleştirme ve çok seçenek olması beni Linux dağıtımları kullanmaya itiyor. GNU/Linux bir çok avantaja sahip diğer işletim sistemlerine göre ve herkese tavsiye edebilirim.
Herkese iyi forumlar!
Gizli oy açık sayım ile oylarınızı alalım .
1'den fazla işletim sistemine oy verebilmeniz için oy sınırınız limitsiz.
Aynı zamanda eğer GNU/Linux'a oy verdiyseniz kullandığınız dağıtımı da yazınız.
Kullandığınız işletim sistemini ve neden o işletim sistemini kullandığınızı, neden tercih ettiğinizi, hangi özelliğini sevdiğinizi ve neden önerdiğinizi yazınız, sohbet edelim .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben Windows 10 ve Linux dağıtımları kullanıyorum. Windows pek sevmiyorum ve Linux'u sevenlerdenim. Birçok Linux dağıtımı kullanmış olmakla beraber şu an Arch tabanlı Manjaro dağıtımını KDE masaüstü ortamı ile kullanıyorum. Özelleştirme ve çok seçenek olması beni Linux dağıtımları kullanmaya itiyor. GNU/Linux bir çok avantaja sahip diğer işletim sistemlerine göre ve herkese tavsiye edebilirim.
Herkese iyi forumlar!