- Adım
- durann
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Operatör
- Konular
- 3
açılışta önce sizden wifi girmenizi istiyor değilmi open wifi diyeDesen sifresi var yazili girmemi istiyor
açılışta önce sizden wifi girmenizi istiyor değilmi open wifi diyeDesen sifresi var yazili girmemi istiyor
Hayir normal şifre istiyoraçılışta önce sizden wifi girmenizi istiyor değilmi open wifi diye
Rootlu olmak şart hocam mesela ben rom değiştireceğim yedeğimi aldım 4 wipe yaptım romu flaşladım ve rootu da flaşladım.Tüm uygulamalar silindi ancak dahili depolama duruyor.Telefonu başlattım kurulumu yaptım (telefona root kurduk zaten)direk attığım titanium backup apksını tekrar kurup telefona son attığım resimden de geri yüklersem uygulama geliyor bu kadar basit.Şimdi bu programı telefonuma kurup yedeği aldım. Daha sonra Mi-Flash ile GLOBAL roma dönüş yaptım ve root atmadım.
Bu uygulamayı yükleyip aldığım yedeği kurabiliyorum doğru mu ? Yoksa sadece rootlu olmak şartıyla rom değişikliklerinde mi işe yarıyor ?
foto atma imkanınız varmı her romda benim başıma geliyor eğer düşündüğüm ise çözerizHayir normal şifre istiyor
Burda link verdim hocam direk tıklayıp kurabilirsiniz.Bu dosyayı indirip twrpden flaşlayın ve telefon rootlanacak sonra telefon açılınca da verdiğim titanium backup uygulamasını kurun
Bunları yapın bende şuan ss alıp göstereceğim diz yapana kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Magiski flaşlayın sadece twrpden
Gozukmuyor sebebi nedirTelefon gözüküyorsa bilgisayarda bilgisaraya yedekleyin.
Hocan acilmiyor sifre istiyorBurda link verdim hocam direk tıklayıp kurabilirsiniz.
Hocam siz zaten twrpde internal Storege(yani dahili depolamayı )seçmeyeceksiniz.Yani telefonun hafızasına dokunulmayacak istediğiniz resimler fotolar telefonda kalacak hala.Gozukmuyor sebebi nedir
Gozukmuyor sebebi nedir
Hocan acilmiyor sifre istiyor
Evet onu esgeçtim ben direk rom değiştirmeye geçtim kusura bakmayın.Eğer açılmıyorsa uygulamalar silinir ancak fotolar dediğim gibi durur.Gozukmuyor sebebi nedir
Hocan acilmiyor sifre istiyor
Evet wipe yapmadan kurmuş.Rom'u wipe yapıp kurduysanız silinmiştir her şey zaten. Wipe yapmadıysanız şifre olduğu için gözükmüyor büyük ihtimalle.
Evet onu esgeçtim ben direk rom değiştirmeye geçtim kusura bakmayın.Eğer açılmıyorsa uygulamalar silinir ancak fotolar dediğim gibi durur.
Evet wipe yapmadan kurmuş.