Yardım Androidi Başlatmak için Şifre

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Arkadaşlar merhaba. RN7 kullanıyorum. Dün MIUI 11.0.5.0'a twrp ile geçtikten sonra twrp menüsü gelmiyordu ben de TWRP yükleyip Magisk ile rootladım. Magisk 20.3'tü. Şimdi kurulum bitince benden android için şifre istedi. MI şifremi girdim ancak yanlış şifre dedi. Telefonu açamıyorum, yardım lazım.

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
48
Hocalarım teşekkür ederim. Telefonu kurduk, mutlu sona ulaştık. Yalnız Xiaomi EU rom'da gezinirken biraz yavaş geldi. Anasayfada sayfaları kaydırırken özellikle. Bunu nasıl çözeriz?
6 ay falan ben o romu kullandım, hiç bir sıkıntı yaşamadım) bir de bir şey sorucam. Telefonla konuşurken sesini duyuyorlar mı? pazartesi telefonu formatladıktan sonra sesim gitmiyordu. Mi-room-a geçtim o yüzden. Onda da aynı sorun oldu. İlk kurulumu türkçe yaptıktan sonra düzeldi)

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocalarım teşekkür ederim. Telefonu kurduk, mutlu sona ulaştık. Yalnız Xiaomi EU rom'da gezinirken biraz yavaş geldi. Anasayfada sayfaları kaydırırken özellikle. Bunu nasıl çözeriz?
Gözünüz aydın Hocam. Artık farklı romlar kurarak istediğinize karar verebilirsiniz. Hepsinin kurulum yöntemi aynı nasıl olsa.

Oyla:

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
48
Doğru diyorsunuz :) Bir iki gün kullanayım. Beğenmezsek başka ROM'a geçeriz. Ben şimdiden sorayım o zaman. Bir dahaki ROM'a geçerken 4 wipe yapıyoruz ardından ROM'u telefona atıyoruz ve flashlıyoruz doğru mudur hocam?
farklı roma geçerken sd card ve otg-den başka hepsini seç. Ben hep öyle yapıyorum

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Evet her rom değişikliğinde veriyi biçimlendir diyip ardından 5 wipe yapmanız gerekli en temiz kurulum budur ve sadece söylediğim seçenekleri işaretleyin. mesela satıcı (vendor) seçeneğini asla seçmeyin.

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Tamamdır hocam o zaman, buna devam edeyim. Beğenmezsek başka ROM'a geçeriz. Magisk'in kurulu geldiği Mi Room'u denemeyi düşünüyorum EU kendini beğendirmezse :)

Oyla:
Üst Alt