Yardım Androidi Başlatmak için Şifre

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Arkadaşlar merhaba. RN7 kullanıyorum. Dün MIUI 11.0.5.0'a twrp ile geçtikten sonra twrp menüsü gelmiyordu ben de TWRP yükleyip Magisk ile rootladım. Magisk 20.3'tü. Şimdi kurulum bitince benden android için şifre istedi. MI şifremi girdim ancak yanlış şifre dedi. Telefonu açamıyorum, yardım lazım.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Tamamdır hocam her türlü format data yapmak zorundayız zaten. Hadi bismillah bakalım.
Son durum nedir hocam Format data sonrası recovery modda açabildiniz mi? Pc cihazı görüyor mu?

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Açtım hocam TWRP ile açıldı tekrar. Şu an TWRP ekranındayım. Lakin PC'de 51 GB olarak görünen telefon hafızası içinde hiçbir dosya yok. Telefonu 51 GB dosya ve bomboş olarak gösteriyor. Şu an indirdiğim ROM'u direkt internal storage'e atıyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum da. Attıktan sonra yine twrp üzerinden flashlayacağım. EU ROM indirmiştim. Bakalım.

Şimdi telefona ROM'u attım. Hafızayı görüyor TWRP. Sorun yok gibi. ROM'u flashlayacağım. Magisk yükleyelim dedik istemeden Global ROM'dan EU ROM'a geçmiş olacağız hayırlısıyla.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Açtım hocam TWRP ile açıldı tekrar. Şu an TWRP ekranındayım. Lakin PC'de 51 GB olarak görünen telefon hafızası içinde hiçbir dosya yok. Telefonu 51 GB dosya ve bomboş olarak gösteriyor. Şu an indirdiğim ROM'u direkt internal storage'e atıyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum da. Attıktan sonra yine twrp üzerinden flashlayacağım. EU ROM indirmiştim. Bakalım.
Recovery de açtıktan sonra 4 wipe yaptınız mı? Eğer yapmadan 4 wipe yaparsanız attığınız rom dosyası tekrar silinir, yeniden kopyalamanız gerekir. Evet dosyayı kopyaladıktan sonra twrp den install a girip rom dosyasını seçip flashlayacaksınız. Bu ara da cihazınızda imei repair işlemi var mı? Efs yedeği almışmıydınız.

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hayır hocam 4 Wipe yapmadım. Ve onu yapmadan ROM'u yükledim şu anda. Ne yapmam gerekir? Telefonumda Repair işlemi yok. EFS yedeği almadım. Telefon kayıtlı cihaz.

Yaptığımı anlatayım. TWRP'yi açtıktan sonra format data yaptım. Ardından hocamın söylediği şekilde 5 seçeneği seçip onları temizledim. Daha sonra ROM'u internal storage'e atıp ROM'u flashladım. Sorun olur mu hocam?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hayır hocam 4 Wipe yapmadım. Ve onu yapmadan ROM'u yükledim şu anda. Ne yapmam gerekir? Telefonumda Repair işlemi yok. EFS yedeği almadım. Telefon kayıtlı cihaz.
Cihazın kayıtlı olması çok iyi. Yine kurulum sonrası bir efs yedeği almanızı tavsiye ederim.
Şimdi Format data sonrası recovery modda açtıktan sonra wipe kısmına girip, Advanced wipe>Dalvik- data- system- cache işaretleyip, wipe yapın. Wipe sonrası geri yapıp, indirdiğiniz rom dosyasını telefona kopyalayın. Sonra install a girip rom dosyasını gösterip kurun. Tamamlandığında System reboot un solundaki, dalvik/ Cache yapıp, system reboot edin.

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hocam dediklerinizi aynen hatta daha fazlasını yaptım. Önceki sayfada 5 seçeneği işaretlemem söylenmişti. Ben onun söylediklerini de seçip wipe yapmıştım. Bir sorun çıkarmaz inşallah. Daha sonra ROM'u yükledim. Şu an açılma ekranında bekliyorum.

Bilmediğim şeyler vardı 4 wipe gibi meğersem o seçeneklerin sayısıymış. Ben 5 wipe yaptım. Daha sonra işte ROM'u kurdum. Bekliyorum. Şimdi açıldı telefon, kurulumu yapacağım.

Oyla:

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
48
Hocam öncelikle bir önceki sayfada söylediğiniz şekilde format data yaptıktan sonra advanced wipe seçeneğinden dalvik cache system'i siliyorum daha sonra telefon hafızasında hiçbir şey olmadığı için telefona ROM dosyasını atmam gerekiyor. Tam o esnada TWRP ekranında iken telefona nasıl bir dosyayı atabilirim?
hayır system-i silmeden önce telefonu bilgisayar bağlayıp romu telefona atıyorsunuz, sonra sistemi siliyorsunuz. Ben böyle yapıyorum bazen. Ve ya flash bellek-i telefona bağlamak oluyorsa, flash bellek-e atıp öyle de rom indire blirsin. Yanlış hatırlamıyorsam, sistemi sildikten sonra yine de telefonun hafızasına rom ata biliyorduk. Şu an onu tam hatırlamıyorum

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hocalarım teşekkür ederim. Telefonu kurduk, mutlu sona ulaştık. Yalnız Xiaomi EU rom'da gezinirken biraz yavaş geldi. Anasayfada sayfaları kaydırırken özellikle. Bunu nasıl çözeriz?

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Cihazı daha yeni kurup açtınız biraz zaman tanıyın kurulumu yapın ayarlarınızı kendinize göre yapın 1 gün zaman tanıyın yine memnun olmazsanız farklı rom yükleyebilirsiniz Yes~~

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Doğru diyorsunuz :) Bir iki gün kullanayım. Beğenmezsek başka ROM'a geçeriz. Ben şimdiden sorayım o zaman. Bir dahaki ROM'a geçerken 4 wipe yapıyoruz ardından ROM'u telefona atıyoruz ve flashlıyoruz doğru mudur hocam?

Oyla:
Üst Alt