Yardım Androidi Başlatmak için Şifre

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Arkadaşlar merhaba. RN7 kullanıyorum. Dün MIUI 11.0.5.0'a twrp ile geçtikten sonra twrp menüsü gelmiyordu ben de TWRP yükleyip Magisk ile rootladım. Magisk 20.3'tü. Şimdi kurulum bitince benden android için şifre istedi. MI şifremi girdim ancak yanlış şifre dedi. Telefonu açamıyorum, yardım lazım.

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Tamamdır hocam, ben aynı romu kullanmak istemediğim için bekliyorum. Hazır buralara geldik. EU Rom'a geçeyim diyorum. EU Stable'ı mı önerirsiniz Beta'mı?

Oyla:

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
48
Hocam öncelikle şunu merak ediyorum. Format data yaptıktan sonra TWRP siliniyor mu? Eğer silinmiyorsa her şey için çare bulurum demektir. Flashlamayı onunla yapıyoruz çünkü.
bir de rom bilgisayarda varsa, format data yaptıktan sonra romu telefonun hafızasına at, sonra system-dalvik-cache format yap
Tamamdır hocam, ben aynı romu kullanmak istemediğim için bekliyorum. Hazır buralara geldik. EU Rom'a geçeyim diyorum. EU Stable'ı mı önerirsiniz Beta'mı?
Ben beta kullaniyordum, stabili kullanmadım hiç. Betadan da memnundum

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hocam öncelikle bir önceki sayfada söylediğiniz şekilde format data yaptıktan sonra advanced wipe seçeneğinden dalvik cache system'i siliyorum daha sonra telefon hafızasında hiçbir şey olmadığı için telefona ROM dosyasını atmam gerekiyor. Tam o esnada TWRP ekranında iken telefona nasıl bir dosyayı atabilirim?

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam şu an hafızayı görmüyor telefon TWRP'de ve format data yapacağım. Bilgisayarda da Eu ROM indiriyorum. Ona geçeyim diyordum uzun zamandır zaten. Lakin format data yaptıktan sonra tam olarak adım adım ne yapacağımı bilmiyorum. ROM yüklemeyi biliyorum lakin ben format data yaptıktan sonra sanırım TWRP de gidiyor. O esnada ne yapacağım?
Hocam ilk önce twrp modda cihazı açtığında PC cihazı usb bellek gibi görüyor mu onu bir test edin. Çıkacak sorunu baştan çözelim. Daha sonra rom kurarken, format data> yes yaptıktan sonra reboot seçeneklerinden, recovery olarak yeniden başlatıp, 4Wipe yapıtıktan sonra PC ye indirdiğiniz rom dosyasını telefona kopyalayıp, install yapacaksınız. Onun için twrp modda iken pc ye bağlanıyor mu bir test edin.

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
MarcoPasha Hocam PC üzerinden şu an telefonum bomboş görünüyor. Sadece ismi var, hafızası yok yani.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
MarcoPasha Hocam PC üzerinden şu an telefonum bomboş görünüyor. Sadece ismi var, hafızası yok yani.
USB Hata ayıklama açık mı Hocam? Bilgisayarım penceresinde cihaz adındaki sürücüye çift tıkladığınızda, Telefona gire miyor musunuz? Şu anda telefon açık aktif kullanımda mı yoksa twrp modda bekliyor mu?

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hocam TWRP modda bekliyorum. USB Hata ayıklaması, BL Kilidi vs. hepsi açık. TWRP modda menüde bekliyorum ve pcden bilgisayarıma girdiğimde cihazın ismi var içine girildiğinde boş sayfa. Zaten TWRP ekranında da 0 MB gösteriyor data şifrelenmiş sanırım. Biraz gezindim forumda da bu hata için. Ne yapacağımı çözemedim. Başka bir konuda iki yıl önce bir arkadaş birine BL kilidini yanlışlıkla kapatmışsın demiş, bir an panik oldum ama twrp'ye girmeden önce telefon açılırken Unlocked yazıyor zaten. BL açık yani.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam TWRP modda bekliyorum. USB Hata ayıklaması, BL Kilidi vs. hepsi açık. TWRP modda menüde bekliyorum ve pcden bilgisayarıma girdiğimde cihazın ismi var içine girildiğinde boş sayfa. Zaten TWRP ekranında da 0 MB gösteriyor data şifrelenmiş sanırım. Biraz gezindim forumda da bu hata için. Ne yapacağımı çözemedim. Başka bir konuda iki yıl önce bir arkadaş birine BL kilidini yanlışlıkla kapatmışsın demiş, bir an panik oldum ama twrp'ye girmeden önce telefon açılırken Unlocked yazıyor zaten. BL açık yani.
Cihaza herhangi bir dosya kopyalamayada izin vermiyordur? Sanırım Mi Flash ile global rom yüklemek gerekiyor.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Twrpden ilk veriyi biçimlendir (format data) diyip yes yazın devam edin sonra yeniden başlat kısmından recovery seçin cihaz kapanıp recovery modunda yine açılıcaktır gelişmiş temizlik(advanced wipe) menüsünde Dalvik/Art önbelleği, Önbellek, Sistem, Veri, Dahili depolama 5 seçeneğide seçip temizleyin telefonu pcye bağlayıp romu yükleyip yeniden başlatın.

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Tamamdır hocam her türlü format data yapmak zorundayız zaten. Hadi bismillah bakalım.

Oyla:
Üst Alt