Yardım Androidi Başlatmak için Şifre

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Arkadaşlar merhaba. RN7 kullanıyorum. Dün MIUI 11.0.5.0'a twrp ile geçtikten sonra twrp menüsü gelmiyordu ben de TWRP yükleyip Magisk ile rootladım. Magisk 20.3'tü. Şimdi kurulum bitince benden android için şifre istedi. MI şifremi girdim ancak yanlış şifre dedi. Telefonu açamıyorum, yardım lazım.

vatanperver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vatan sever
Konular
4
Data formattan ve 4 wipeden başka çaren yok. Telefon belleğindeki her şey gidecek sıfırdan kuracaksın.

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehber konusu var mı hocam bunun? Rehber varsa adım adım yapayım. TWRP'ye girdim format data yaptıktan sonra ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Açılmıyor ya. TWRP ile format data yaptıktan sonra Custom Rom yüklemeyi düşünüyorum. Zaten aklımdaydı. Telefondaki her resmin ve dosyanın da daha önce yedeğini almıştım. Arkadaşlar Format data yaptıktan sonra ne yapacağım tam olarak, telefon elimde TWRP modda bekliyorum gelsin de birisi cevap versin diye :)

Son düzenleme:
Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Arkadaşlar merhaba. RN7 kullanıyorum. Dün MIUI 11.0.5.0'a twrp ile geçtikten sonra twrp menüsü gelmiyordu ben de TWRP yükleyip Magisk ile rootladım. Magisk 20.3'tü. Şimdi kurulum bitince benden android için şifre istedi. MI şifremi girdim ancak yanlış şifre dedi. Telefonu açamıyorum, yardım lazım.
Bootloader Kilidi Açık ise Uygulanabilecek Yöntemler bölümündeki yöntemleri deneyebilirsiniz Hocam. Ayrıca Magisk 20.3 sorunlu. 20.1 ya da daha alt sürüm tavsiye ederim.
Rehber - Ekran Kilidi Şifrenizi Unutursanız Nasıl Sıfırlayacaksınız?

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hocam şu an hafızayı görmüyor telefon TWRP'de ve format data yapacağım. Bilgisayarda da Eu ROM indiriyorum. Ona geçeyim diyordum uzun zamandır zaten. Lakin format data yaptıktan sonra tam olarak adım adım ne yapacağımı bilmiyorum. ROM yüklemeyi biliyorum lakin ben format data yaptıktan sonra sanırım TWRP de gidiyor. O esnada ne yapacağım?

Oyla:

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
48
Açılmıyor ya. TWRP ile format data yaptıktan sonra Custom Rom yüklemeyi düşünüyorum. Zaten aklımdaydı. Telefondaki her resmin ve dosyanın da daha önce yedeğini almıştım. Arkadaşlar Format data yaptıktan sonra ne yapacağım tam olarak, telefon elimde TWRP modda bekliyorum gelsin de birisi cevap versin diye :)
format data yaptıktan sonra magisk flashle sonra yeniden başlat

Oyla:

InJustice

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ogün
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hocam öncelikle şunu merak ediyorum. Format data yaptıktan sonra TWRP siliniyor mu? Eğer silinmiyorsa her şey için çare bulurum demektir. Flashlamayı onunla yapıyoruz çünkü.

Oyla:

Bashirr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehdixan
Cihazım
Redni Note 7
Konular
48
format data yaptıktan sonra magisk flashle sonra yeniden başlat
twrp-wipe-format data-yes yaz. Aynı romu kullanmak istersen, bunu yap. Romu değiştirmek istersen, bu işlemden sonra wipe-Advanced wipe-Dalvik, cache, system işaretle kaydır sonra romu flashle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öncelikle şunu merak ediyorum. Format data yaptıktan sonra TWRP siliniyor mu? Eğer silinmiyorsa her şey için çare bulurum demektir. Flashlamayı onunla yapıyoruz çünkü.
hayır silinmiyor

Oyla:
Üst Alt