- Adım
 - Umut Furkan

- Cihazım
 - Mi 9T

- Meslek
 - Bar Şefi

- Konular
 - 275

Olmuyor hocam kurulmuyor...bilgisayarı yeniden başlatın twrp_yükleme_aracinı tekrar çalıştırın
Olmuyor hocam kurulmuyor...bilgisayarı yeniden başlatın twrp_yükleme_aracinı tekrar çalıştırın
Olmuyor hocam kurulmuyor...

forum.miuiturkiye.net
				hocam reboot recovery nasıl yapılıyorFormat data yaptıktan sonra reboot RECOVERY yapacaksınız ardından romu kopyalayacaksınız. Sonrasında wipe dalvik cache data ve system yapıp ardından az önce kopyaladığınız romu kuracaksınız. Yükleme tamamlanınca reboot SYSTEM ile işlem bitmiş olacak
Ana menüde sağ altta reboot kısmı var orda recoveryhocam reboot recovery nasıl yapılıyor
11.04 Global ve İmei atılmamış Mi9se cihazım var.
Eu Rom'a geçmek istiyorum.
Cihazımın BL açık.
Direkt Trwp Kurup Recovery'den yükleyebilirmiyim?

forum.miuiturkiye.net
				Twrp yüklendikten sonra romdan önce magisk yükleyin ki kalıcı olsun. Yükledikten sonra vieodaki adımları uygulayın..
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rom - Mi 9 SE Mi-Room Stable 10.3.6.0 & Mi-Room Miui 11 Stable V11.0.5.1
Evet arkadaşlar Beta sürümünden oldukça memnun kalınan Mi-room'un İLK ve SON Miui 10 Stabil romu çıktı güle güle kullanın... https://sourceforge.net/projects/miroom/files/stable/V10.3/Mi9SE_MIUI_V10.3.6.0.PFBCNXM_MiRoom_9.0.zip/download MD5: e6ba5bf4beea7dda0a039247c4148c1d Mi-Room'un İLK...forum.miuiturkiye.net
Hocam teşekkür ederim cevabınız için.
Dediğiniz gibi İlk önce Trwp Sonra onun içinde Maigsk daha sonra da Video'da anlatıldığı gibi istediğim romu kuruyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde EUrom göremedim forumda Mi9se için, Birkaç gün sonra İmei Tamiri yapacağım hangi rom olmalı sağlıklı yapabilmem için acaba?

forum.miuiturkiye.net
				Tamir için 8 ay yasal süre doldu mu ? Dolmadı ise acele etme derim...
Cihazın ana konusun da var hocam rom...
Rom - [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Merhaba arkadaşlar , Mi 9 SE Miui 11 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. %100 Türkçedir. İlk Kurulum: Twrp açın; Recovery - [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-14 Tek Tuş Yükleme Aracı Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa...forum.miuiturkiye.net

forum.miuiturkiye.net
				Birtanesi Doldu Hocam Maalesef.
Dolayısıyla sanırım İşlem için Eu yüklemem lazım.
MIUI 11 - Mi9 SE EEA STABİL 11.0.4.0 İndirme Bağlantısı
Mİ 9 SE MIUI 11 EEA Kararlı V11.0.4.0 Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3) Cihazınızın...forum.miuiturkiye.net
Bu mudur Hocam?
Kusuruma bakmayın ...

forum.miuiturkiye.net