Hocam aynı sorun bende de var burdannsorayım dedim. Arkadaş ile aynı versiyondayız vebimei benim de çakılı. Komudaki gibi twrp yi kursam ve hicbir sekilde wipe yapmasam imei gitmez dimi? Tek derdim magisk kullanabilmek açıkçası.Hayır güncellemeler IMEI numarasında göre dağıtılmıyor, her hangi bir sorun olmayacaktır. Cihazınız şu an orijinal yazılımda. Sadece bir önceki mesajımda belirttiğim sıfırlamama olayına dikkat edin, bunun dışında normal şekilde kullanabilirsiniz.
hocam 2 ayrı twrp denedim birini direk fastbootdan kurmaya çalıştım,yine aynı.press any key to shutdown yazıyor.sonra res atıyorum açılıyor.Farkli usb portu ya da farklı pc de deneyin
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery twrp-3.3.1-11-Mi9SE.imgFarkli usb portu ya da farklı pc de deneyin
fastboot dosyası olmalı aynı klasördeBy.TRabZonLu™ böyle diyor normalde kurulması lazım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
fastboot dosyası olmalı aynı klasörde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bilgisayarı yeniden başlatın twrp_yükleme_aracinı tekrar çalıştırınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle hocam her zaman kuruyordum sorunsuz şimdi böyle bir hata verdi.