Recovery [Android Q] Redmi ve k20 pro mi 9T Pro kaptınca twrp de acılma sorunu olmadan Q destekli eu rom kurma

lynxbymsk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gani
Cihazım
K20 PRO RAPHAEL
Meslek
Civil Engineer
Konular
2
Burada Anlatılan Yöntem ile SORUN ÇÖZÜLDÜ. Teşekkürler.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Eu 9.8.29 da çok fazla hata vardı. O yüzden k20 pro için ara sürüm yayınlamislar bugün. İnince deneyip bilgi veririm.

digi_boy2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
1
Arkadaslar bilindigi uzere MİUİ EU beta romunun 9.8.8 ve uzeri surumleri android Q tabanlı gelmekte romu cok begendim fakat cok kotu bir bug var cihazı turkce kurup parmak izi ve yuz tanıma ekleyince cihaz ilk yeniden baslatmada boot olmuyor ve twrp elranda kalıyor ve en kotusu verileri silmeden cihaz tekrar acılmıyor benim basıma gelince kafayı kastım ve arastırdım eu forumda kimse sikayetci olmayınca gerekli duzeltmeyide yapmıyorlar bende sorunun recovery kaynaklı oldugundan supelendim ve sorunu cozdum simdi size bug olmadan flaslamayı anlatıcam

Gerekli dosyalar
Xda dan alıntıdır tesekkur ederim xda timi
Twrp

Unofficial Pitch Black Recovery

Guncel eu beta rom
xiaomi.eu_multi_HMK20ProMI9TPro_9.8.22_v10-10.zip/download

Simdi sorunsuz yukleme için once twrp yuklu degilse kuruyoruz ardından pitch black recovery i cihazın root kalasorune yani ana dizine zipten cıkarmada atıyoruz cihazı twrp de yeniden baslatıp instal kısmından pitch black recovery i secip kaydırıp kuruyoruz
Cihaz yeniden pitch black recovery de baslıcak ardından 9.8.1 eu icin romu secip yukluyoruz
İlk kuranlar için temiz kurulum yapmak lazım vibe yapıp sıfırladıktan sonra romu kuruyoruz
Umarım birilerine faydası olur simdiden kolay gelsin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam selamlar,

k20 pro cihazımda eu stabil 10.3.16 rom kurulu, son sürüm 10.4.4'e güncellemeyi düşünüyorum, boot ekranında kalmamak için ilk önce cihazımdaki yüklü twrp'yi linkte vermiş olduğunuz android q tabanlı twrp'ye güncelleyip daha sonra son sürüm rom'u yüklesem sorunsuz kurulur mu acaba?

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
hocam selamlar,

k20 pro cihazımda eu stabil 10.3.16 rom kurulu, son sürüm 10.4.4'e güncellemeyi düşünüyorum, boot ekranında kalmamak için ilk önce cihazımdaki yüklü twrp'yi linkte vermiş olduğunuz android q tabanlı twrp'ye güncelleyip daha sonra son sürüm rom'u yüklesem sorunsuz kurulur mu acaba?
Hocam merhaba. Ben arkadaşın verdiği twrp ile 10.4.4 u sorunsuz kullanıyorum. Yalnız önemli bir hatırlatma. Arkadaşın verdiği twrp yi kurun sonra xiaomi eu sürümünü kurun ve en son tekrar pith Black recovery i flash etmenizde fayda var. Xiaomi eu kurarken bazen kendi kendine orijinal twrp yi flash edebiliyor.

digi_boy2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
1
Hocam merhaba. Ben arkadaşın verdiği twrp ile 10.4.4 u sorunsuz kullanıyorum. Yalnız önemli bir hatırlatma. Arkadaşın verdiği twrp yi kurun sonra xiaomi eu sürümünü kurun ve en son tekrar pith Black recovery i flash etmenizde fayda var. Xiaomi eu kurarken bazen kendi kendine orijinal twrp yi flash edebiliyor.
anladım hocam, peki bu işlemleri yapmadan wipe yapmaya gerek var mı, yoksa sadece bahsettiğiniz işlemleri yapmam yeterli mi?

sy772

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
şükrü
Cihazım
k20pro
Konular
0
Merhaba,
Bende telefon acılıyor pın ekranı gelınce yenıden baslatıyor bu ıslemı uygulasam sorun duzelır mı ?
mevcuts surum eu v10.4.4.0 twrp 3.3.1.9 kurdum factory reset ve wipe yaptım telefon acıldı su anda kullanılıyor sanırım sorun parmak ızınden kaynaklanıyor

Son düzenleme:

timursahiner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
timur
Cihazım
mi5s plus
Konular
7
Merhaba,
Bende telefon acılıyor pın ekranı gelınce yenıden baslatıyor bu ıslemı uygulasam sorun duzelır mı ?
mevcuts surum eu v10.4.4.0 twrp 3.3.1.9 kurdum factory reset ve wipe yaptım telefon acıldı su anda kullanılıyor sanırım sorun parmak ızınden kaynaklanıyor
Evet

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

digi_boy2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi K20 Pro
Konular
1
Merhaba,
böyle bir durumla karşılaşmamak için parmak izini kaldırıp sonra rom'u güncellesek sorum olur mu acaba?

Üst Alt