- Adım
- Cem
- Cihazım
- F6 Pro
- Meslek
- Kamu
- Konular
- 11
yükledim onda da aynı hatalar mevcut, bütün kombinasyonları denedim. cihaz yaşayan ölü oldu.
Ozerden ulas yardımcı olayımyükledim onda da aynı hatalar mevcut, bütün kombinasyonları denedim. cihaz yaşayan ölü oldu.
Dalvik, cache yaparak Romu tekrar kurun hocamtimursahiner Hocam dediğinizi yaptım en son ROM Flash'landıktan sonra No OS Installed gibi bir şey yazdı. Reboot yapmak istediğinizden emin misiniz? diye sordu. Reboot yaptım ve tekrar TWRP açıldı.
Dalvik, cache yaparak Romu tekrar kurun hocam
Twrp ile kurmayacaksınız pitch black recovery ile kuracaksınızDalvik ve Cache Wipe yapıp tekrar kurdum, Reboot 'a bastığımda hala "No OS Installed! Are you sure you wish to reboot?" yazısı mevcut. Her sorun farklı bir sorunu doğuruyor artık hocam. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu seferde Android boot oluyor, sesler ve alt bar geliyor fakat 3 saniye sonra ortada dönen bir loading bar çıkıyor. 1 dakika döndükten sonra TWRP'ye atıyor tekrardan.
Twrp ile kurmayacaksınız pitch black recovery ile kuracaksınız
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp ile kurmayacaksınız pitch black recovery ile kuracaksınız
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurulumdan sonra sistemi yeniden başlat demeden önce arkadaşın verdiği recovery i tekrar kurun.Ordan 2 kez kurup denedim. Hatta Reboot yapınce otomatik olarak TWRP 'ye atıyor tekrar.
Baştan temiz Wipe atarak denedim, şimdi ise 30 DK. dır Powered by Android boot ekranında yüklenip duruyor, takılı kaldı.
Bakın vibe degil format data yapacaksınız cıkan ekrana yes yazıcaksınız cihaz acılıcakOrdan 2 kez kurup denedim. Hatta Reboot yapınce otomatik olarak TWRP 'ye atıyor tekrar.
Baştan temiz Wipe atarak denedim, şimdi ise 30 DK. dır Powered by Android boot ekranında yüklenip duruyor, takılı kaldı.