Masik i beğenmedin mi üstad? Şuan hangi rom u kullanıyosun?Kullandim bir sure v11 i hocam.
Yok hocam. Mmx stabil 11.0.8.0 kullanıyorum.Masik i beğenmedin mi üstad? Şuan hangi rom u kullanıyosun?
Yok hocam. Mmx stabil 11.0.8.0 kullanıyorum.
Hadi canım.Hocam daha önceden size bu romu kurarken orange Fox mu twrp mi kullandınız diye sormuştum sanırım görmediniz, bugün 11.0.8 sürümünü önce twrp ile kurdum magisk modülü yine yuklenmiyordu ve Netflix Google Play'de gözükmüyordu aynı sorun devam ediyordu yani birde orange foxu deneyim dedim tertemiz romu kurdum ve magiskte yüklendi Netflix de sorun twrpden kaynaklıymiş isterseniz not olarak konu içeriğine ekleyebilirsiniz hocam
Hadi canım.
Ben çok uğramıştım bu netflix yüzünden. OrangeFox bütün mevzuysa eğer gerçekten çok saçma oldu. Ama oldu mu şimdi bak. Ben rahat durmam geçerim mmx e kurulu sistem mundar olacak
Yok hocam. Mmx stabil 11.0.8.0 kullanıyorum.
Selam; bu işlemi ilk defa yapacağım için sormak istediklerim var.
Telefonda 11.0.7 yüklü , 11.0.8 e yükseltmek istiyorum.
Orange fox ve Magisk 20.4 - Magisk Manager 7.5.1 yüklü,
MMX_2.2.0_raphael-raphaelin_V11.0.8.0.QFKCNXM_v11-10_20200403.zip dosyasını alttaki linkten pc'ye indirdim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu yeni sürümü nasıl yükleyeceğim?
Sıfırdan kurulum mu yapılacak yoksa global stock rom'larda olduğu gibi sadece sistem mi güncellenecek , telefonumdaki tüm ayarlar yerinde mi kalacak?
Bir de güncelleme yaptıktan sonra "system reboot" yapmadan yeniden magisk mi yüklemem gerekecek?
Güncelleme işlem adımlarını yazabilir misin?
Güncelleme işlemi bittiğinde koyu renk yaptığım adımı uygulayıp cihazı yeniden başlatın
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Sanırım sorunun cevabı şöyle : Ayarlar - Ek Ayarlar - Düğme Kısayolları - Google Asistan Başlat 'ı yok işaretledim.Hocam eu stabildeki koselerden yukari cekince Google asistan acilmasi ayni taban oldugu icin bunda da var. Kapatmanin yolunu bulabildiniz mi? Beta da tam ekran hareketlerinde kapama secenegi vardi ama stabillerde koymamislar
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi