Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16.2 Android 10 MIUI 12 30.08.2020

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Merhaba,

Tam ekran hareketleri aktif kullanıyorum. Ancak uygulama arası kısa geçiş butonu ayarlarda görünmüyor. Yani örneğin whatsapp dasınız. arka plan da en son youtube açıktı. Youtube geri geçmek istediğinizde ekranın sağından yada solundan çekip basılı bırakttığınızda uygulamalar arası kısa geçiş yapıyordu. Bu özellik yok yada ben bulamadım.
Hocam, kullandığınız hangi rom sürümü bilmiyorum ama şöyle bir ayar vardı. Yeniden başlattıktan sonra aktif oluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Düzeltme: Bu seçenek ile yeni hareketler aktif oluyor(aslında daha da kullanışlı) işaretlediğim ayarı kapatırsanız sağa sola doğru bekleyerek hareket ayarı seçenekleri geliyor. İlgili ayarı aktif ederseniz bahsettiğiniz durum gerçekleşiyor.

Son düzenleme:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Hocam, kullandığınız hangi rom sürümü bilmiyorum ama şöyle bir ayar vardı. Yeniden başlattıktan sonra aktif oluyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Düzeltme: Bu seçenek ile yeni hareketler aktif oluyor(aslında daha da kullanışlı) işaretlediğim ayarı kapatırsanız sağa sola doğru bekleyerek hareket ayarı seçenekleri geliyor. İlgili ayarı aktif ederseniz bahsettiğiniz durum gerçekleşiyor.

sürüm 16.2 yeni hareketler nasıl ki :) alttaki bar çizgiyi kapattığım zaman aktif oluyordu önceki sürümlerde ama bu sürümde neden ise olmadı.

Gerçekten de yeni özellikler daha pratikmiş :) şimdi siz söylediğinizde farkettim :) teşekkür ederim :)

Soruyu sormadım varsayın :)

Son düzenleme:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
sürüm 16.2 yeni hareketler nasıl ki :) alttaki bar çizgiyi kapattığım zaman aktif oluyordu önceki sürümlerde ama bu sürümde neden ise olmadı.
Gerçekten de yeni özellikler daha pratikmiş :) şimdi siz söylediğinizde farkettim :) teşekkür ederim :)
Soruyu sormadım varsayın :)
Rica ederim Hocam, hayırlı olsun (◔‿◔)

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
tek tuşla twrp yükledim ama pc bir türlü cihazı görmüyor ne yapmam lazım acaba
Hocam TWRP'den
>>Mount
>>Enable MTP

Lakin size naçizane tavsiyem Orange Fox kullanmanız yönünde olacaktır. Özellikle K20 Pro/9T Pro için Orange Fox daha başarılı. Linki ekliyorum olurda kullanmak isterseniz. Direk TWRP den flaşlayabilirsiniz.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Hocam TWRP'den
>>Mount
>>Enable MTP

Lakin size naçizane tavsiyem Orange Fox kullanmanız yönünde olacaktır. Özellikle K20 Pro/9T Pro için Orange Fox daha başarılı. Linki ekliyorum olurda kullanmak isterseniz. Direk TWRP den flaşlayabilirsiniz.

bilgisayar aygıt yöneticisi bölümünde ADB ınterface ünlem işareti var galiba sorun adb yüklenmesinde

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
bilgisayar aygıt yöneticisi bölümünde ADB ınterface ünlem işareti var galiba sorun adb yüklenmesinde
Hocam TWRP yüklemeden önce gerekli sürücüleri yüklemiş olmanız lazım. Sorun varsa tekrardan yükleyebilirsiniz.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Hocam TWRP'den
>>Mount
>>Enable MTP

direk flaşlamak için twrp nin içine nasıl atacaz dosyayı ah bir görse

Üst Alt