- Adım
- Sbr
- Cihazım
- Raphael
- Konular
- 20
Hocam şu an Rom yüklü değil mi?direk flaşlamak için twrp nin içine nasıl atacaz dosyayı ah bir görse
Hocam şu an Rom yüklü değil mi?direk flaşlamak için twrp nin içine nasıl atacaz dosyayı ah bir görse
yok yeni BL kilidini açtım sıfır yeni kuruyorum TWRP yükledim cihazı görmüyorki romu kuruıyumHocam şu an Rom yüklü değil mi?
Hocam özelden dönüş yapıyorum.yok yeni BL kilidini açtım sıfır yeni kuruyorum TWRP yükledim cihazı görmüyorki romu kuruıyum
yok yeni BL kilidini açtım sıfır yeni kuruyorum TWRP yükledim cihazı görmüyorki romu kuruıyum
Merhaba, yapmanız gereken;direk flaşlamak için twrp nin içine nasıl atacaz dosyayı ah bir görse
tekrar fastbood atıyorMerhaba, yapmanız gereken;
Reboot > Recovery
Bu işlem sonrası PC cihazı görecektir.
hocam merhaba PixelExperience_Plus_raphael-10.0-20200911-0003-OFFICIAL.zip bu aosp romu yüklemeyi yaparken başka neler gerekli link ile yardımcı olursanız sevinirimRehber - Bilgisayar Twrp'yi/Telefonu Görmüyorsa Yapılacaklar...
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...forum.miuiturkiye.net
hocam merhaba PixelExperience_Plus_raphael-10.0-20200911-0003-OFFICIAL.zip bu aosp romu yüklemeyi yaparken başka neler gerekli link ile yardımcı olursanız sevinirim
hocam girdim gerekli olan linkler ya uçmuş ya sorunlu yada eski sürümlerRom - Mi 9T Pro - K20 Pro Custom ve Aosp Romlar
Bu konu üzerinde yayınlanan tüm sürümler Custom rom ve Aosp rom sürümleridir, Gitmek istediğiniz sürüm üzerine tıklayarak konuya ulaşabilirsiniz Custom Romlar Miui Tabanlı Romlar - Mıuı 12.5 Stabil - xiaomi.eu V12.5.4.0 - Mıuı12.6 Beta- Xiaomi.eu Beta Mıuı 12.6 - Mıuı 12.5 Beta -...forum.miuiturkiye.net