Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Masik ™X V 16.2 Android 10 MIUI 12 30.08.2020

c4spo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
3
Eu stabilden geçmeye değer mi? Sırf şarj için bile geçebilirim. 6-7 saat ekran süresi alıyorum.

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Eu stabilden geçmeye değer mi? Sırf şarj için bile geçebilirim. 6-7 saat ekran süresi alıyorum.
Hocam eu stabilde o kadar az almanız garip.Ne kadardır kullanıyorsunuz ? Ben de 4.şarj döngüsünden sonra ki aldığım değer şuanlık 6 saat ekran süresi 14 saat bekleme süresi şarjım %41'de. Ben de bu roma geçmeyi düşünüyorum ama şarj için değil.

c4spo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
3
Hocam eu stabilde o kadar az almanız garip.Ne kadardır kullanıyorsunuz ? Ben de 4.şarj döngüsünden sonra ki aldığım değer şuanlık 6 saat ekran süresi 14 saat bekleme süresi şarjım %41'de. Ben de bu roma geçmeyi düşünüyorum ama şarj için değil.

Ben ikinci el aldım cihazı aldığım kişi 1.5 yıldır falan kullanıyorum dedi ne kadar doğru bilemem. Telefonu kullanmasam da şarj bi gün gidiyor kullansam da bi gün gidiyor. yoğun kullanımda 6-7 saat ekran süresi alıyorum şarj 20-25 arası kalıyor. Sakin kullanımda kendi kendine şarj yiyor gene gün sonunda 20-25 kalıyor. eu stabil 1 aydır kullanıyorum globalden daha iyiydi ama bunu da denemek istiyorum.

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Ben ikinci el aldım cihazı aldığım kişi 1.5 yıldır falan kullanıyorum dedi ne kadar doğru bilemem. Telefonu kullanmasam da şarj bi gün gidiyor kullansam da bi gün gidiyor. yoğun kullanımda 6-7 saat ekran süresi alıyorum şarj 20-25 arası kalıyor. Sakin kullanımda kendi kendine şarj yiyor gene gün sonunda 20-25 kalıyor. eu stabil 1 aydır kullanıyorum globalden daha iyiydi ama bunu da denemek istiyorum.
Deneyin hocam zarar gelmez.Masik romundan memnun kalırsınız eskiden bende kullanıyordum.Şarj bitme konusuna gelirsek belli ki beklemedeyken şarjı tüketen şeyler var bunun için ya temiz kurulum yapıp eu stabilde kalın veya masike geçin.Bir de sizin için en önemli şey şarj ise aosp romları da tavsiye ederim,şahsen miui arayüzünü sevmesem aospta kalırdım.

c4spo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
3
Deneyin hocam zarar gelmez.Masik romundan memnun kalırsınız eskiden bende kullanıyordum.Şarj bitme konusuna gelirsek belli ki beklemedeyken şarjı tüketen şeyler var bunun için ya temiz kurulum yapıp eu stabilde kalın veya masike geçin.Bir de sizin için en önemli şey şarj ise aosp romları da tavsiye ederim,şahsen miui arayüzünü sevmesem aospta kalırdım.

Ya çok oyun oynayan birisi değilim genelde video izliyorum sosyal medyada takılıyorum arada da 101 işte. Kuzenimde düz 9t vardı 12 güncellemesinden önce 3 gün şarjım gidiyor falan diye övüyordu onun merakıyla eski cihazı hanıma verip k20 pro aldım. Aospta deneyebilirim biraz bunu kullanayım da hiç olmadı miui 11 e düşürmeyi düşünüyorum.

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Masik P (30 Ağustos 2020)

Güncellenen uygulamalar: Kamera, Müzik, Güvenlik, Masaüstü, Widget Feed, Mesajlar, Kişiler
- Güncellenmiş medya içeriği (duvar kağıdı, bootanimation, sesler)
- Güncellenmiş widget'lar + yenileri eklendi
- Bazı sistem uygulamalarında geliştirilmiş yazı tipi boyutu
- "Kamera" uygulamasına "Uzun Pozlama" seçeneği eklendi
- Daha önce seçeneklerin eksik olduğu cihazlar için arama penceresini değiştirmek için ek seçenekler eklendi
- Bazı Google uygulamalarının çalışması düzeltildi, Google hizmetlerine MIUI işlevlerine erişmek için izinler atandı
- Güncellenmiş ses motoru Masik Pulse 4.0
- Bazı sistem uygulamaları için güncellenmiş çeviri (Rusça, Ukraynaca, Beyaz Rusça, Türkçe)
- Cihazın kilidini parmak iziyle açarken fiber geri bildirim çalışması düzeltildi.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sormak istediğim son bir soru var ' Güncellenmiş ses motoru Masik Pulse 4.0 ' bunun tam olarak anlamı nedir ? Yani normalde bu cihazda hi-fi ses motoru var onun yerine bu mu kullanılıyor , yoksa bu ekstra bir şey mi?

Miles47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
K20 pro 8/128
Konular
1
Mega link te kota hatasi veriyor hocam saglam googlediver linki var mi acaba ??

Yoğunluktan oluyor hocam,mega çalışıyor şu an sadece.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

c4spo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
3
Mega link te kota hatasi veriyor hocam saglam googlediver linki var mi acaba ??
Google drive linkini kendi drive hesabınıza kaydedin ardından drive a girip kaydettiğiniz şeyin kopyasını oluşturun onu indirin. Aratıp daha detaylı çözüme ulaşabilirsiniz.

c4spo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Grafiker
Konular
3
Bu romdan sonra ön kamera açılıp kapanma hızı yavaşladı. Var mı bu sorunu yaşayan?

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
gdrive linkleri ölmüş, megadrivedan indiremiyorum. alternatif link varsa alabilir miyim?

Üst Alt