Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.2.0.QFKMIXM

• Konbuyu başlatan CraweL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 128
  • Görüntüleme 18K

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
K serisi Çin, Hindistan için üretilen ve band 20 olmayan, Mİ serisi GLOBAL için üretilen ve band 20 olan cihaz...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
K serisi Çin, Hindistan için üretilen ve band 20 olmayan, Mİ serisi GLOBAL için üretilen ve band 20 olan cihaz...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefon ismi yazılım ve rom ile değişir mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-28-21-58-22-729_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-01-28-21-58-22-729_com.android.settings.jpg
    291,5 KB · Görüntüleme: 32

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

mojjo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi8
Konular
2
Evet hala devam eden bir sorun var ama MIUI alakali deyil wp kendisi ile sorun var ilk gelen mesaj hala ses çıkmıyor ikinci mesaj geldiğinde ses çıkıyor yukarıdan bildirim indirince sola doğru çekince ayarlardan gelen bildirim sesiz görünüyor tüm ayarları açıyorsun yine ilk mesaj geldigin sessize geçiyor diyer uygulamalarda aynı sorun şimdilik yok siz hangi romu kullaniyorsunuz

Derpfest-10 kullanıyorum yeni yükledim birkaç saat oldu. Nova launcher kullanıyorum navigasyon tuslarinda son uygulamaları kapatmak için kullandığım en sağdaki tuş pasif hale geldi kullanamıyorum başka launcher kullandım işe yaramadı

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Arkadaşlar mi 9t pro aldım kutusu mi9 t pro yazıyor ama arka kapakta redmi yaziyor acaba k 20 mi benim telefon bir arkadaşimda var onun arka kapakta redmi yazmıyor benim telefon hangisi
Senin kutu orijinal değil, sonradan üretilme çakma kutu. Telefonun K20 Produr. Orijinal kutuda o kenardaki kırmızı bölüm(global versiyon) kısmı yok.

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Senin kutu orijinal değil, sonradan üretilme çakma kutu. Telefonun K20 Produr. Orijinal kutuda o kenardaki kırmızı bölüm(global versiyon) kısmı yok.
Anladım hocam satan kişi bizi kandırmış ama band 20 harici başka fark yok galiba

Adam1nDİbii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
0
herkese hayırlı günler bende cihazı yeni aldım ve malesef halen banada güncelleme gelmedi güncellemek istiyorum ama kafam karıştırdı yorumlar bazı sorularım olacak yardımcı olursanız

1.telefonum bootloaderı acık ve sim kilidi acıldı güncelleme yaparsam buna bir zararı olur mu ?
2. güncelleme yaparsam ota ile mi twrp ile mi yapayım ikisininde uygulandığında veriler siliniyor mu ?

Üst Alt